Protipp

Remek hetet zártak tippmestereink

Jó formában vannak a Protipp tipsterei, ezúttal is pluszban végzett a többség.

Nem érheti panasz a Protipp-et az elmúlt néhány hétben, hiszen remek teljesítményt nyújtanak többen is a rendszerben. A mögöttünk hagyott hét napban játékosaink 28 tippet adtak fel, melyből 17 jött be, az összkép pedig tisztességes plusz.

A legeredményesebb tippmester ezúttal is Tomihmv volt, ő csak úgy, mint a múlt héten, négy tippjéből hármat talált el, ami +12.44 egységet ért. De rajta kívül Cesc18, Andersson04, Cipolla és Noemail tippjeivel is pluszolhattunk a 25. héten.

A legszebb szelvényt ezúttal is nagy öregünk, Tomihmv szállította, aki egy 5-ös focikombival örvendeztetett meg minket. Alábbi szelvénye +9.75 egységet hozott tisztán.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!