Tipp

Legalább egy fej lehull vasárnap - de mi ebből is profitálnánk

  • varin

Ismét gólgazdag mérkőzést hozhat a pikáns kiesési rangadó. Tovább mélyül a válság Palermóban?

Hatpontos kiesési háborúra kerül sor vasárnap délben a Stadio Matusában. Az már most biztosan kijelenthető, bármelyik csapat szenved vereséget, az gyakorlatilag kiesik a Serie A-ból, de könnyen lehet, hogy mindkét csapat búcsút int a legjobbaknak. Két gárda, amelynek muszáj nyernie. Egyértelmű, hogy jönnek a gólok?

A Carpi milánói pontszerzésének köszönhetően immáron két pont a piros-fehérek előnye a Frosninoéval szemben. Roberto Stellone csapata hét közben Veronában szaladt bele alaposan a késbe, így a két hazai mérkőzésüket már mindenképpen hozniuk kell, hiszen a Carpinak is két nyerhető találkozója van hátra. A hazaiaknál ráadásul eltiltás miatt hiányozni fog a középhátvéd, Arlind Ajeti és a középpályáról Raman Chibsah is.

Frosinone#ita-frosinone#5

Davide Ballardini fiai sem szerepeltek jól szerdán, az Atalanta elleni hazai iksz hatalmasat lökött hátrafelé Balogh Norberték amúgy is rozoga szekerén, és habár a négy hátralévő meccsükből három is nyerhető, nehéz elképzelni, hogy öt pontot vernek négy kör alatt a Carpira. Nincs más esélye már a szicíliai gárdának, muszáj nyerniük Frosinonéban is, az "idegenben jó az iksz" taktika öngyilkossággal érne fel. A nemrég kinevezett trénernek is védőgondjai lehetnek, Vitiello pótlása könnyebb feladatnak ígérkezik, Struna viszont alapembernek számít a védelem közepén, őt a visszatérő Goldaniga helyettesítheti.

Két elképesztően sebezhető, gyenge védelem összecsapása lesz ez, a támadóktól viszont várhatunk gólt, hiszen az egyik oldalon Ciofani, a másikon pedig Gilardino és Vazquez képes betalálni többször is. Mivel messze ez a két csapat kapta a legtöbb gólt az olasz bajnokságban, most sem várhatunk unalmas 0-0-t, különösen annak fényében, hogy a döntetlen mindkét gárdának vereséggel érne fel.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.793
Eddig éri meg: 1.70
Tét: 5/10

Én úgy hiszem kiszakad a gólzsák, hatalmas adok-kapok lesz a kiesési derbin, és mindkét csapat betalálhat akár többször is. Inkább a hazaiakra voksolok, habár ősszel a Palermo 4-1-re nyert hazai pályán. Tippem: 3-1, 3-2, de alternatív tippeket is lehet fogadni a mérkőzésre.

Alternatív tippek:
Frosinone & 2.5 gól felett - @3.40
Frosinone & Mindkét csapat szerez gólt - @4.33
Daniel Ciofani gólt szerez - @2.50
Franco Vazquez gólt szerez - @3.50