FA Kupa

A MU ellen már akár Moyes vezetheti az Evertont

Az egyik brit bukméker lát esélyt arra, hogy Roberto Martinezt napokon belül eltávolítják a liverpooli csapat padjáról.

Everton#eng-everton#5

Szombaton délután rendezik az FA Kupa első elődöntőjét, ahol is a Manchester United az Evertonnal játszik a Wembley Stadionban. Kétségtelen, hogy az esélyek a MU mellett állnak, hiszen a Stolverkosok pocsék formában vannak. Roberto Martínez állása tehát veszélyben, így könnyen lehet, hogy egy régi ismerőssel szállhat harcba a liverpooli csapat a Vörös Ördögök ellen.

Az Everton következő trénere
David Moyes 5.00
Marcelo Bielsa 7.00
Manuel Pellegrini 11.00
Roberto Mancini 13.00
Eddie Howe 13.00
   
Roberto Martínez távozik az FA Kupa elődöntője előtt 4.00
Roberto Martínez a következő szezon előtt távozik 1.16

Immáron hét meccs óta tart a bajnoki nyeretlensége az Evertonnak, ráadásul szerdán egy nagyon kínos verésbe szaladtak bele a Mersey-parti derbin az Anfield Roadon. A kék-fehérek így vélhetően még az első tízbe sem jutnak majd be, ezt pedig könnyen Roberto Martínez feje bánhatja. Az egyik brit fogadóiroda szerint David Moyes követheti a spanyol trénert az Everton kispadján.

"Már jó ideje a levegőben lóg, hogy Martinez távozik a nyáron, de a derbin elszenvedett kínos vereség akár fel is gyorsíthatja ezt a procedúrát. Ebben az esetben pedig David Moyes az egyik legvalószínűbb opció, míg ha mondjuk nyáron kerül sor a váltásra, akkor Manuel Pellegrini vagy Marcelo Bielsa követheti Martínezt a Goodison Park kispadján" - nyilatkozta Alex Donohue az iroda szóvivője.

Érdekesség, hogy az iroda azt szinte biztosra veszi, hogy Martínez távozik a télen, de annak is viszonylag alacsony a szorzója, hogy szombaton már mással áll ki a csapat a United ellen. Mindenesetre rendkívül pikáns lenne, ha David Moyes éppen a MU ellen térne vissza az Everton padjára.

   
Everton Döntetlen Manchester United
3.45 3.20 1.95
[2203795] 2016-04-23 18:15:00 Everton - Manchester Unitedx;