Átigazolás

Elengedi egyik legjobbját a Chelsea?

Spanyol sajtóhírek szerint megegyezett egymással a Real Madrid és a Chelsea, így a következő szezonban Eden Hazard a királyi gárdát erősítheti.

Hazard a Realban?

A spanyol OK Diario lap keddi híre szerint sikerült egyezségre jutnia a két sztárklubnak, így a belga támadó középpályás a következő szezont már a Santiago Bernabéu-ban töltheti. 

A lap szerint a Real Madrid 40 millió eurót fizet majd a 25 éves játékosért, akinek 2020-ig szóló érvényes megállapodása van a Chelsea-vel. Hazard piaci értékét jelenleg 70 millió euróra becsülik a szakértők, de mivel a mostani szezonja meglehetősen gyengére sikeredett, elképzelhető, hogy a madridiak ennyire le tudták tornászni az árat. Az újság szerint Hazard a személyes feltételekben is megállapodott a Real Madriddal, bár ezeket az adatokat nem hozták még nyilvánosságra. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea kispadjára a következő szezontól Antonio Conte ül majd le, arról azonban nem szóltak még a hírek, hogy kik azok a játékosok, akikre nem számol a Stamford Bridge-en. 

[2205023] 2016-04-12 20:45:00 Real Madrid - Wolfsburgx;