Protipp

Eredményes hetet zártak tippmestereink

A 23. héten kevesebb volt ugyan a tipp, de tipstereink igencsak jól muzsikáltak!

A megszokottnál valamivel csendesebb hetet zártak tippmestereink, hiszen "csak" 25 tipp került feladásra a Protipp rendszerében. A mennyiségbeli visszaesés azonban nem bizonyult rossz döntésnek, hiszen több tippmesterünk is szép pluszban végzett.

A legeredményesebb tipsterünk ezúttal is varin lett, akinek egyben a hét legnagyobb nyerőjét is köszönhetjük, a Championship-duplája önmagában hozott +14.62 egységet. De remek hetet zárt Tomihmv is, aki hét szelvényéből ötöt is behúzott, valamint Cipolla, aki csak egy szelvényt küldött játékba, ám az is zöldült.

A tippmesteri ranglistát egyébként továbbra is mr.blonde vezeti, rutinos játékosunk hatvan tipp után 6.07% ROI-val büszkélkedhet, ami szenzációs teljesítmény.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!