Premier League

Alaposan megizzadhat a City

  • hatharom.com

A PSG elleni Bajnokok Ligája párharc mérkőzései között szombaton a Premier League-ben van jelenése a Manchester Citynek.

Alaposan megizzadhat a City.

A Manchester City a Premier League-ben már nem igazán rúghat labdába, ugyanakkor a Bajnokok Ligája selejtezőt jelentő pozícióért még öldöklő csatát kell vívnia. A legrangosabb európai kupasorozat most futó szezonjában viszont még állnak Manuel Pellegriniék, ahol szerdán egy igen biztató eredményt értek el Párizsban, vagyis nagyon rosszkor jön a West Brom elleni bajnoki a manchesteriek számára.

Pláne úgy, hogy a BL-beli riválisuk a hétvégén vélhetően a komplett kezdőcsapatát pihenteti, mivel már megnyerte a francia bajnokságot. A PL negyedik helyezett City ezt nem teheti meg, hiszen a városi riválissal szemben mindössze egy, míg a West Ham együttesével szemben három pont az előnye, avagy győzelmi kényszerben vannak a hazaiak.

A sikerre természetesen minden esélye megvan Sergio Agüeróéknak, mivel jó formában vannak, ugyanakkor szinte borítékolható, hogy a szokásosnál jóval kisebb fordulatszámon pörögnek majd, hiszen óriási esély előtt állnak a Bajnokok Ligájában, már pedig az idei szezonban a Ligakupa megnyerését követően egyértelműen a BL élvez prioritást az Égszínkékeknél. Öröm az ürömben, hogy a korábbi óriási sérüléshullám már a múlté a hazaiaknál, a hétvégén maximum David Silva szolgálataira nem számíthat Manuel Pellegrini mester.

[1989033] 2016-04-09 18:30:00 Manchester City - West Bromwich Albionx

Ami a vendégeket illeti, a West Brom együttese csendesen összegyűjtötte azt a pontmennyiséget, amennyivel garantálható, hogy a birminghamiek a következő szezonban is képviseltetik magukat a világ legerősebb bajnokságában. Igazából ez nem is annyira meglepő, mivel Tony Pulisék amit tudnak, azt szinte minden meccsen tökéletesen hajtották végre, így teljesen jogosan hosszabbítják meg élvonalbeli tagságukat.

Szombaton se várhatunk mást a vendégektől, nagy valószínűséggel beássák magukat a kapujuk elé, és próbálnak kontrákra apellálni. Ez szinte biztos, hogy nem fog ízleni a Citynek, vagyis hiába akarnak tartalékolni a hazaiak a jövőheti Bajnokok Ligája találkozóra, alighanem a vezető gólig vért kell izzadniuk. Viszont, ha azt megszerzik, akkor utána "leállhatnak", avagy azon a véleményen vagyunk, hogy egy kínkeserves találkozón, de végül egy találattal jobbnak bizonyulnak Sergio Agüeróék, és megerősítik a negyedik pozíciójukat a bajnokságban.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 Döntetlen (Manchester City -1) West Brom +1
1.85 3.50 3.00
[1989033] 2016-04-09 18:30:00 Manchester City - West Bromwich Albionx;