Bajnokok Ligája

Reális az Atlético Madrid gigaszorzója?

Tényleg közel ötszörös a reális odds arra, hogy a Barcelona kiesik Madridban?

Minimális előnyt szerzett hazai pályán a Bayern München és a Barcelona. A két óriás, a Bajnokok Ligája két favoritja azonban idegenben nehéz 90 percre számíthat, hiszen a Benficának és az Atlético Madridnak is bőven megvoltak a helyzetei, nem lefutott tehát egyik visszavágó sem. Ennek ellenére mégis hatalmas szorzóval fogadhatunk mind Griezmannékra, mind pedig Gaitanékra. Reálisak a szorzók?

Melyik csapat jut tovább?
Atlético Madrid: 4.51 Barcelona: 1.238
Benfica: 10.390 Bayern München: 1.071

Véleményünk szerint egyik sem. Nyilván kár lenne abból kiindulni, hogy szinte napra pontosan a visszavágó előtt egy évvel a Bayern München a Porto ellen 3-1-re bukta el a negyeddöntő első felvonását, ám látva a portugálok játékát az Allianz Arénában, bőven van esélyük nyerni a Bőrnadrágosok ellen. A Benfica augusztus közepe óta hazai pályán csupán háromszor szenvedett vereséget, 16 győzelmükből mindössze 2 volt olyan, amely kiesést érne a Bayern ellen.

Az igencsak pikáns első felvonás után Madridba sem villásreggelizni érkezik majd a Barcelona, öldöklő csata várható a Vicente Calderónban. A fővárosiak Fernando Torres nélkül lépnek majd pályára, aki ugyan mezőnyben gyenge teljesítmény nyújtott, de a végelszámolás szempontjából fontos gólt szerzett. A Matracosok a 2013/14-es negyeddöntő alkalmával hazai pályán 1-0-ra kapták el Messiéket, amely most is tökéletes eredmény lenne számukra.

Háromesélyes fogadások a visszavágókra
  1 x 2
Benfica-Bayern München 5.29 4.00 1.72
Atlético Madrid-Barcelona 3.77 3.59 2.10

Ami a háromesélyes fogadásokat illeti, szintén igencsak a vendégek felé hajlanak a szorzók, a Barca sikere a Calderónban 2.10-ért nem éppen kihagyhatatlan odds.

A visszavágókat április 13-án, vagyis jövő héten szerdán rendezik.

2016-04-05;42
2016-04-13;42