Tipp

Egy gólt kérek, Roni!

A portugál klasszis több, mint másfeles gólátlaggal bír a BL-ben. Ennek most a Wolfsburg láthatja kárát.

Igazi gólparádéra számítok a Real Madridtól Wolfsburgban, véleményem szerint a spanyolok már Németországban lezárják a párharcot. A 3-4 spanyol találatból pedig legalább egy fűződik majd Cristiano Ronaldo nevéhez, melyre igen jó szorzót kapunk.

A portugál sztár egész tavasszal remek ütemben lövi a gólokat, az utolsó öt bajnokiján például hétszer talált be, de a Bajnokok Ligájában is megállíthatatlan a portugál sztár: nyolc meccs, tizenhárom gól. Ehhez nem is kell sokat hozzáfűzni, szenzációs, amit idén művel CR7.

A Wolfsburg nem lehet ellenfele a spanyoloknak, amúgy is nagyon gyenge formában vannak. Hétvégén egy hármast hintett a Leverkusen nekik. Heckingnek most két védőjét is nélkülöznie kell, akik alapesetben kezdenének, középről Naldo hiányzik majd, míg jobbról Sebastian Jung.

Az önbizalomtól duzzadó, győztes El Clásicóról érkező Real Madrid lendületből kivégzi majd a Wolfsburgot. És ahogyan lenni szokott, a kék-narancssárga buki remek szorzót kínál a goalscorer fogadásokra, sokkal a piaci átlag fölött.

hatharom.com-tipp: Cristiano Ronaldo szerez gólt
Odds: 1.806
Eddig éri meg: 1.60
Tét: 6/10
[2205019] 2016-04-06 20:45:00 Wolfsburg - Real Madridx;