Szerencsejáték-ipar

Legendás hét vár a brit fogadókra

Hatalmasat nyerhetnek, de ugyanekkorát bukhatnak is a brit bukik az előttünk álló héten.

Az angol bukik mintegy 350 millió font értékben várnak téteket ezen a héten.

Szenzációs hét vár a sportfogadókra Angliában, egymást érik ugyanis a nagyobbnál nagyobb események a szigetországban. Nem elég, hogy kedden és szerdán a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek odavágóit rendezik meg, de a héten elkezdődik a Grand National és a US Masters. A hatalmas népszerűségnek örvendő, legnagyobb múltú lóverseny és a négy legnagyobb golf bajnokság egyike csak még tovább növeli a játékosok fogadási hajlandóságát, így a bukik joggal reménykednek benne, hogy óriási mennyiségű bevételre tehetnek szer néhány nap alatt.

Azonban mint azt a fogadóirodák képviselői elmondták, ha mind a hat eseményen a papírforma eredmény születik, akkor az kisebb tragédiával érne fel számukra. "A Grand National a legnagyobb esemény egész évben Angliában. Csak remélni tudjuk, hogy nem nyer mindenhol a  favorit, akkor ugyanis biztosan padlót fogunk" - nyilatkozta Alex Donohue.

Ami az oddsokat illeti, a Barcelona győzelme 1.53, a Bayerné 1.20, a PSG-é 1.72, a Real Madridé 1.66-os oddsszal bír, míg a Grand National favoritja Many Clouds 9-szeres szorzóval, Rory McIlroy pedig a US Masters legnagyobb esélyese, szintén 9-szeres oddson.

Néhány nap múlva kiderül tehát, hogy nagyon boldog vagy nagyon szomorú bukmékerek és játékosok lesznek-e szerte Nagy-Britanniában.