El Clásico

Nincs esélye a Real Madridnak Barcelonában?

Szinte reménytelen helyzetbe kerülnek a madridi csapatok, ha a Real Madrid kapitulál Barcelonában is.

A mérkőzést szombaton este ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük, melyben beszámolunk a     legjobb élő oddsairól is!

Véget ér a bajnokság érdemi része szombaton vagy marad esélye a fővárosi csapatoknak - erre a kérdésre kapunk választ szombat este, amikor is a Barcelona a Real Madridot fogadja. Ha a katalánok nyernek, biztosan lesz 13 pont előnyük a Reallal és 9 az Atlético Madriddal szemben, míg ha esetleg a Galaktikusok nyernének, akkor mindkét madridi együttes lőtávolon belül kerülne. Ám igencsak nehéz elképzelni, hogy az őszi 0-4 után ismét vendéggyőzelmet látunk.

Az első mérkőzés összefoglalója

Különleges este lesz a szombati és nem csak azért, mert a Barcelona egy sikerrel révbe érhet, de megemlékeznek a mérkőzés előtt a nemrég elhunyt Johann Cruyffról is. Ami a Barca várható kezdőjét illeti, az egész szezonra kidőlő Mathieu-n kívül nincs fontosabb hiányzója Luis Enriquének, így természetesen a Messi-Suárez-Neymar trió kezd majd elől.

[2030460] 2016-04-02 20:30:00 Barcelona - Real Madridx

Kártyaparti lesz a vége?

A mérkőzést a 33 éves Alejandro Hernandez Hernandez vezeti, aki a La Ligában szokott azért lapokat adni, utolsó három bajnokiján például két pirosat is kiosztott, de akadt már tíz sárga+piros lapos meccse is decemberben. A bukik most nyolc pontos határra lőtték be a meccset, ami nagyjából reális, hiszen az utolsó hat Clásicón sorrendben 8, 11, 6, 5, 10 és 7 pont volt.

A Real Madridnál érthető módon nem gondolnak az előző Clásicóra, és örülnek annak, hogy jó formában vannak, utolsó öt mérkőzésüket megnyerték. "A játékosaim pontosan tudják, mi történt az előző mérkőzésen, nem kell senkit emlékeztetni rá. Nem akarunk bosszút állni, ez is csak egy meccs, amelyet szeretnénk megnyerni. Jó formában vagyunk, jól is játszunk, szeretném, ha Barcelonában is sikerülne sikert elérnünk. Élvezni akarom a holnapi meccset, nem görcsölök rá én magam sem, ugyanúgy fogok aludni, ahogyan mindig.

A mérkőzéssel kapcsolatos oddsváltozásokról ITT olvashatsz bővebben.

Mindig emlékeznünk kell rá, hogy ez csak egy meccs, élvezni kell. Minket pedig nem könnyű legyőzni, ha jó formában vagyunk. Nagyon várom a szombat estét, örülök, hogy testközelből élhetem át a futball egyik legnagyobb ünnepét" - nyilatkozta a Real mestere, Zinedine Zidane, akinek Varane kiesése okozza a legnagyobb fejtörést. Toni Kroosszal kapcsolatban azt mondta a francia tréner, már nem érez fájdalmat a lábában, mindenképpen játszani fog a rangadón.

[2030460] 2016-04-02 20:30:00 Barcelona - Real Madridx;15

Ha végignézzük a Barcelona sorsolását, akkor sem kell kétségbe esniük, ha ikszelnek és az Atlético hét pontra feljön rájuk, hiszen a hátralévő hét forduló alatt (@Sociedad, Valencia, @Deportivo, Gijon, @Betis, Espanyol, @Granada) aligha veszítenek még hét egységet. Éppen ezért ezúttal nem gondoljuk, hogy a gólokra kell fogadni, könnyen lehet, hogy egy 1-0, 1-1, 2-1 lesz a mérkőzés végeredménye, valószínűleg a Barcelona nem kockáztat majd sokat, míg a Real Madrid nem mer majd úgy kinyílni, ahogy tették azt hazai pályán.

Végignézve a fogadási kínálatot, a bukik természetesen gólparádét várnak, Barca-győzelemmel. A mi tippünk az, hogy egy óvatos kezdés után végül nyer ugyan a gránátvörös-kék együttes, de nem lesz minden idők legélvezetesebb Clásicója.

Oldalunk tippjei az El Clásicóra
   
1. félidő: 1.5 gól alatt - TippmixPro @1.80
Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt? Nem - TippmixPro @1.45
Hazai és kevesebb, mint 3,5 gól - TippmixPro @3.25
Pontos végeredmény: 2:1 -TippmixPro @7.75
[2030460] 2016-04-02 20:30:00 Barcelona - Real Madridx;
2016-04-01;87
2016-04-02;87
2016-04-03;87
2016-04-04;87
185816