Tipp

Skótok hozhatnak a konyhára

  • Cesc18

Ha Stephen Maguire és Graeme Dott is nyer a China Open csütörtöki játéknapján, akkor a tétünk közel kétszeresét nyerhetjük vissza.

Dominic Dale-Stephen Maguire
Tipp: Maguire
Odds: 1.35 @ TippmixPro

A héten zajlik a snooker China Open, amely a világbajnokság előtti utolsó pontszerző torna, vagyis a játékosoknak ez az utolsó lehetőségük, hogy még változtassanak a világranglistás pozíciójukon. A kétszeres vb-elődöntős Stephen Maguire magához képest nem fut jó szezont és hirtelen a legjobb 16-on kívül találta magát, amire az elmúlt bő tíz évben nem volt nála példa. Nagyon nem mindegy, hogy a 16-ban vagy azon kívül van valaki, most ugyanis selejteznie kellene a világbajnokságra, ahol elég könnyű elvérezni, ha viszont beverekszi magát a 16-ba, akkor alanyi jogon főtáblás lesz a Crucible-ben. Ehhez nincs más dolga, mint ezen a tornán elődöntőbe jutnia, a közvetlen riválisa, Ding Junhui már kiesett, így csak a saját kezében van a sorsa. Pontosan tudja Maguire, hogy mekkora a tét, éppen ezért már jóval a torna előtt megérkezett Kínába, hogy az akklimatizálódással se legyen problémája. Különösebb gond nélkül vette az eddigi két akadályt, Jack Lisowski ellen már kifejezetten jól játszott. Az ellen a Dominc Dale ellen is egyértelmű favoritnak számít, aki idén egyetlen pontszerzőn sem tudott zsinórban három meccset megnyerni.

Noppon Saengkham-Graeme Dott
Tipp: Dott
Odds: 1.40 @ TippmixPro

Érdekesen határozták meg erre a meccsre az oddsokat, hiszen Graeme Dott 2006 világbajnoka, Noppon Saengkham viszont egy világranglista 100-on kívüli játékos. Tény, hogy a skót már túl van a karrierje csúcsán, de azért még mindig számolni kell vele, legalább is az ilyen mérkőzéseken mindenféleképpen. Saengkham az első körben legyőzte Neil Robertsont, ami élete egyik legnagyobb sikere, majd Ben Woollastonon is átrágta magát. Ez a két siker sokat kivehetett belőle, nincs ő még hozzászokva ahhoz, hogy napról-napra ugyanazt a szintet hozza. Dott egy minden hájjal megkent játékos, a tájföldi pedig egy rutintalan fiatal, aki még csak kóstolgatja milyen a profik között. A skót világbajnok rutinból megoldhatja ezt az akadályt.

China Open, kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Csütörtök, 13:30 Dominic Dale-Stephen Maguire Maguire 1.35 @ TippmixPro
Csütörtök, 13:30 Noppon Saengkham-Graeme Dott Dott 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.89