Indian Wells-i tenisztorna

Vasárnapi tripla a sivatagból

  • Cesc18

Íme három tipp az Indian Wells-i tenisztorna vasárnapi játéknapjára.

John Isner-Andreas Seppi
Tipp: Indian
Odds: 1.20 @ TippmixPro

Alapvetően tudásban nincs ekkora különbség John Isner és Anderas Seppi között, mint amit az oddsok mutatnak, viszont az olasz igencsak formán kívül van. De, ami ennél is fontosabb, hogy az amerikainak borzasztóan jól szokott menni Indian Wellsben. A hatalmas adogatásainak tökéletes ez a felület, amelyen magasra pattannak a labdák, így a szervai végképp kezelhetetlenek. Hazai pályáról lévén szó a motiváltsággal sincs probléma nála, Isnerre egyébként is jellemző, hogy a saját közönsége előtt sokkal koncentráltabb játékot hoz. Seppinek ez már a tizenegyedik fellépése a sivatagban, de még soha nem tudott egynél több meccset nyerni az adott kiírásban. Meglepő lenne, ha ez a szörnyű sorozata éppen most szakadna meg.

Mihail Kukushkin-Kei Nisikori
Tipp: Nisikori 2-0
Odds: 1.35 @ TippmixPro

A kazah Mihail Kukushkin is abban reménykedik, hogy megszakad egy rossz szériája, a japán Kei Nisikorit ugyanis még egyszer sem sikerült legyőznie, pedig hatszor is találkoztak. Idén is volt már két randevújuk, Brisbane-ben 6:3, 6:4-re, Memphisben pedig 6:2, 6:4-re győzött az ázsiai klasszis. Kukushkin elég kifacsartan érkezett Kaliforniába, a Davis Kupásban ugyanis egy öt órás thrillert játszott Novak Djokovics ellen. Az első fordulós meccsét kiszenvedte, de az adogatása borzasztó gyenge volt, ezzel a játékkal semmi esélye nem lesz Nisikori ellen. Az idei két meccsükhöz hasonlóan, ezúttal is szettveszteség nélküli győzelmet várok a japántól. 

Dominic Thiem-Jozef Kovalik
Tipp: Thiem
Odds: 1.06 @ TippmixPro

A szlovák Jozef Kovalikról már esett szó a héten, miszerint idén szintet sikerült lépnie és több ATP-tornán is felverekedte magát a főtáblára. Ott viszont rendre kikapott, itt Indian Wellsben viszont megtört a jég és életében először győztesen hagyhatta el a pályát egy ATP-versenyen. Nagy győzelmet aratott, de valószínűleg itt véget ér számára a tündérmese, Dominic Thiem ugyanis olyan kaliberű teniszező, akivel ő még nem igen találkozott karrierje alatt. Az osztrák tehetség gyönyörűen megindult a top 10 felé, ha jól sikerül neki a március, akkor gyakorlatilag a salakszezont már a legjobbak között kezdheti meg. Hatalmas luxus lenne, ha kikapna ezen a meccsen és értékes pontokat dobna el magától. 

Indian Wells, kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Hétfő, 3:00 John Isner-Andreas Seppi Isner 1.20 @ TippmixPro
Vasárnap, 21:30 Mihail Kukushkin-Kei Nisikori Nisikori 2-0 1.35 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:00 Dominic Thiem-Jozef Kovalik Thiem 1.06 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.72; Téterősség: 4/10