Premier League

Kötelező győzelem előtt a City

  • hatharom.com

Ezúttal idegenben kell legyőznie Manuel Pellegriniéknek egy kiesőjelölt csapatot, hogy életben tartsák reményeiket.

Kötelező győzelem előtt a City.

Amennyiben komolyan gondolja még a Manchester City a bajnoki címet Angliában, úgy csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a csapat számára szombaton a Carrow Roadon. Ez simán összejöhet Manuel Pellegriniéknek, hiszen bűn rossz formában van a Norwich.

A Kanárik a legutóbbi kilenc bajnoki találkozójukból nyolcat (!) is elbuktak, míg a maradék egyen mindössze döntetlenre voltak képesek a West Ham ellen. A zöld-sárgák ráadásul ezen periódusban nem csak és kizárólag nagy csapatokkal játszottak, hiszen megküzdöttek a tök utolsó Aston Villa-val, az újonc Bournemouthszal vagy a szintén kiesés ellen igyekvő Swansea-val is.

Nagy a gond tehát Alex Neil csapatának háza körül, ráadásul a norwichiak hétvégi esélyeit tovább gyengíti az is, hogy a skót mester sérülés miatt nem számíthat Alexander Tetteyre, Andre Wisdomra, Robbie Bradyre, Sebastien Bassongra és Steven Naismithre.

[1989006] 2016-03-12 13:45:00 Norwich City - Manchester Cityx

Ami a vendégeket illeti, a Manchester City az Angol Ligakupa megnyerését követően rögtön egy hatalmas pofonba szaladt bele az Anfield Roadon, de azt követően nagyon simán, 4-0-ra győzte le a Premier League utolsó helyezettjét, vagyis az Aston Villa-t.

A siker mellett annak is örülhet a manchesteriek szakvezetője, Manuel Pellegrini, hogy jövő héten nyert helyzetből várja csapata a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája visszavágót, így nem kell tartalékolnia szombaton, továbbá immáron mindössze három játékosára - Samir Nasri, Kevin De Bruyne, Fabian Delph - nem számíthat a chilei mester.

Az eddig elhangzottak alapján a lényegesen erősebb manchesterieknek  még házon kívül is játszi könnyedséggel kellene felülmúlniuk a több alapemberét nélkülöző, továbbá ritka pocsék formában lévő Norwich gárdáját. Ami egyébként a felek legutóbbi öt, Carrow Roadon játszott mérkőzése közül négyszer is összejött az Égszínkékeknek.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Norwich Döntetlen Manchester City
5.60 3.80 1.56
[1989006] 2016-03-12 13:45:00 Norwich City - Manchester Cityx;