Bajnokok Ligája

Csodában bíznak a Farkasok Madridban

A Roma kétgólos hátrányból indul a Bernabeúban, ám a Farkasok formája bizakodásra adhat okot az olaszoknak.

Hét győzelem, közte egyetlen vereség - ezt a formát bárki megirigyelhetné az AS Roma csapatától, talán még akkor is, ha az a fiaskó éppen a legfontosabb mérkőzésen, a Bajnokok Ligájában született. Luciano Spalletti kinevezése úgy tűnik, jót tett a csapatnak, hiszen pénteken már egy komolyabb ellenfél, a Fiorentina baját is rendesen ellátták Shaarawyék, így joggal reménykedhetnek abban, hogy a spanyol fővárosban is felállnak majd 0-2-ről.

[2148496] 2016-03-08 20:45:00 Real Madrid - Romax

"Ez az igazi Roma! Madridban is az utolsó leheletünkig fogunk küzdeni, nem adhatjuk fel a továbbjutás reményét. Tudjuk, hogy szinte lehetetlen a feladatunk, mert bár az első mérkőzésen is próbáltunk gólt szerezni, mégsem ment, így most tökéletes játékra lesz szükségünk Madridban. Kiemelten jó a csapategység a társaságon belül, ez is hozzájárul a jó formánkhoz. Remélem, ki tudjuk majd vinni ezt a magabiztosságot a gyepre is" - mondta Miralem Pjanic.

Az első mérkőzés összefoglalója

Egy-egy fontosabb hiányzó mindkét oldalon lesz, a spanyoloknál Karim Benzema továbbra is sérüléssel bajlódik, így Cristiano Ronaldo mellett James Rodríguez és a sérülésből visszatérő Gareth Bale kezdhet, míg a Farkasoknál Daniele De Rossi hiányzik majd a csapatból.

[2148496] 2016-03-08 20:45:00 Real Madrid - Romax;5

A Real Madrid az utolsó 33 hazai BL-találkozójából 28-at megnyert, utoljára két góllal a Barcelona győzte le őket, még a 2010/11-es elődöntőben. Kétségkívül tiszteletet parancsol a Spalletti-csapat formája, ugyanakkor ne menjünk el amellett sem, hogy a Real Madrid tíz gólt szerzett az utolsó két meccsén. Nem gondolnánk, hogy reális esélye lenne az olaszoknak a továbbjutás kiharcolására, ugyanakkor egy gólra mindenképpen jók lehetnek a fantasztikus formában lévő római támadók.

A találkozót ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük a hatharom.com-on!

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.55
[2148496] 2016-03-08 20:45:00 Real Madrid - Romax;