Protipp

Termékeny hét vár a játékosainkra, lesz miből válogatni

A 18. héten volt néhány szép fogásunk, Cipolla tippmesterünk pedig tekintélyes pluszban zárt.

A Protipp történetének legnagyobb oddsát húzta be hétvégén varin, aki a Verona-Sampdoria mérkőzésre tippelt egy igencsak bátrat. Az olasz alsóházi csatában tippmesterünk arra voksolt, hogy nyernek a genovaiak és legalább három gól esik. Sokat nem kellett izgulnia annak, aki tippmesterünkkel tartott, hiszen már félidőre kialakult a 0-3-s végeredmény.

A héten a legnagyobb pluszban Cipolla és Andersson04 végeztek, míg a legtöbbet varin kombijával nyerhettük. Az előttünk álló héten is bőségesen számíthatunk szelvényötletekre, hiszen a Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmei mellett elkezdődik az Indian Wells-i 1000-es torna is a teniszezőknél. Ráadásul ami még ezeknél is jobb hír: duplafordulót rendeznek az NB I-ben!

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!