Bundesliga

Szerintünk papírforma, a bukik szerint meglepetés

  • hatharom.com

Úgy véljük, hogy a meccsről meccsre jobban teljesítő Mönchengladbach legalább egy ponttal távozhat Wolfsburgból.

A Mönchengladbach legalább egy pontra jó lehet Wolfsburgban.

A Mönchengladbach perpillanat öt pontot és négy helyet ver rá a Wolfsburgra, s noha a Farkasok játszanak hazai pályán szombaton, a bukmékereknél toronymagas favoritnak számítanak a zöld-fehérek. Mi úgy kalkulálunk, hogy a Borussia könnyedén okozhat meglepetés, de minimum egy pontra rászolgálhat.

Mindezt az alapján gondoljuk, hogy a fekete-fehérek hétről hétre, meccsről meccsre jobban teljesítenek. Igaz, házon kívül még nem úgy megy a játék André Schubert tanítványainak, mint ahogyan hazai pályán, de az őszi szezonhoz képest már ott is látszik előrelépés. A csapat meghatározó játékosai folyamatosan jól teljesítenek, s egyikük mindig az átlag feletti produkcióval rukkol elő, így a sikerek sem maradnak el.

A csapatból ugyanakkor öten is - Oscar Wendt, Nico Schulz, Álvaro Domínguez, Tony Jantschke, Martin Stranzl - hiányoznak szombaton, de még így is bőven van annyi potenciál a Mönchengladbachban, hogy pontosan távozzon Wolfsburgból.

[2002310] 2016-03-05 15:30:00 Wolfsburg - Mönchengladbachx

Ha az elmúlt hetek eredményeit vesszük alapul, akkor a Wolfsburg sincs rossz passzban, sőt, a 2016-os szezonkezdéséhez képest kifejezetten jó formában vannak a Farkasok. Azonban, ha végig pásztázzuk azt, hogy kiket győztek le mostanság Dieter Heckingék, illetve kiktől kaptak ki, akkor mindjárt más a leányzó fekvése.

A topcsapatok ellen egyszerűen nem megy idén a zöld-fehéreknek, s noha André Schürrleéknek kijött a lépés kedden, benne van a pakliban, hogy ezúttal ismét árnyékuk lesznek önmaguknak. A meghatározó játékosok közül a régóta maródi Bas Dost, az első számú kapus, Diego Benaglio és a legfontosabb védő Naldo is kimarad, szintúgy, mint Sebastian Jung, Carlos Ascues és Paul Seguin, avagy bőven van gondja Dieter Heckingnek a szombati ütközet előtt.

Véleményünk szerint perpillanat csak a hazai pálya szól a Wolfsburg mellett, hiszen a jelenlegi formákat, illetve a hiányzók listáját alapul véve a vendégek billen a mérleg nyelve. Arról nem is beszélve, hogy az őszi meccsen simán nyert a Mönchengladbach, avagy hiába számítanak a bukik sima hazai sikerre, úgy véljük, hogy a fekete-fehérek legalább egy pontot elvisznek a Volkswagen Arénából.

Kétesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Wolfsburg vagy döntetlen Wolfsburg vagy Mönchengladbach Mönchengladbach vagy döntetlen
1.28 1.26 1.71
[2002310] 2016-03-05 15:30:00 Wolfsburg - Mönchengladbachx;