Tipp

Bízom brazil barátom bombaformájában!

  • varin

A Real Sociedad dél-amerikai csatára jó formában van, a Levante ellen várok tőle gólt/gólokat.

Kétszer ajánlottam már idén a Real Sociedad támadóját, Jonathast gólszerzőnek a baszk csapat bajnokiján, és bizony a brazil haverom mindkétszer teljesítette a kívánalmakat, betalált a Granada és az Espanyol kapujába is. A forgatókönyv most kísértetiesen hasonló lesz, ismét örömet okozhat nekünk a 192 centis játékos.

A legfontosabb tényező természetesen megint Imanol Agirretxe sérülése, a sztárcsatár ugyanis alig tért vissza néhány percre Eusebio csapatába, ismételten kidőlt, így nem számíthat a játékára a spanyol mester, Jonathas lesz tehát az egyedüli ék.

A kék-fehéreknek az elmúlt hónapokban jól ment a valenciai csapat ellen, kilenc gólt szereztek két meccsen május óta, és én most is bízom benne, hogy gólgazdag találkozót játszanak a felek.

A Levante finoman szólva sem a bajnokság legerősebb csapata, biztos kiesőkként tekintek rájuk. Hatpontos lemaradásuk van a 17. Rayótól, 14 a Sociedadtól. Hazai pályán még csak-csak vannak szoros meccseik, de idegenben 29 gólt kaptak 13 meccsen. 2.60-ért nagyon tetszik a Jonathas-gól, különösen hogy más irodáknál kisebb az odds.

hatharom.com-tipp: Jonathas szerez gólt
Odds: 2.60
Tét: 6/10
Eddig éri meg: 2.10
[2030432] 2016-03-06 18:15:00 Real Sociedad - Levantex;