Magyar Kupa

Felcsúton is favorit a Fradi a Videoton ellen

Kedden és szerdán rendezik a Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágóit. Íme az oddsok!

Két sima és két szorosnak mondható visszavágó vár ránk a Magyar Kupa negyeddöntői között. Afelől nincs sok kétségünk, hogy a Tiszaújváros a hétgólos hátrányát nem fogja ledolgozni az Újpest ellen, a Debrecen pedig hazai pályán nem engedi ki az előnyt a Nyíregyháza ellen. A Kozármisleny-Békéscsaba és a Videoton-Ferencváros azonban igencsak érdekes 90(?) percet hozhat.

TippmixPro
  1 x 2
Debrecen-Nyíregyháza 1.20 5.40 11.00
Kozármisleny-Békéscsaba 3.35 3.25 1.97
Videoton-Ferencváros 2.90 3.25 2.33

Mint ismert, az első találkozón a Misleny megszerezte a vezetést Békéscsabán, ám a viharsarkiak végül fordítani tudtak, így soványka előnyben várhatják a visszavágót. Birtalanék egészen elfogadható tavaszt futnak eddig, mert bár a két pont nem nagy teljesítmény (főleg az ő helyzetüket ismerve), a Ferencváros, Videoton, MTK trió ellen így is megsüvegelendő az újonc performansza. A Kozármisleny jó rajtja már pontokban és gólokban is megmutatkozik, hiszen a Bölcsének rúgott kilences után a Honvéd második csapata ellen is nyerni tudtak, így továbbra is magabiztos fölénnyel vezetik az NB III-as csoportjukat. A liláknak innentől már minden meccs élet-halál, ráadásul szombaton egy nem rövid túra vár rájuk Paksra. Az ésszerűség azt diktálná, hogy Zoran Spisljak vezetőedző a bajnoki találkozót priorizálja, így könnyen lehet, hogy a vendégek kiesni érkeznek Baranyába.

Döcögősen indult a szezon a Ferencváros és a Videoton számára is. A fővárosiak ugyan teljes nyugodtsággal vehetik tudomásul, hogy előnyük már "csak" 19 pont az OTP Bank Liga élén, Thomas Doll együttesének formája minimum aggasztó lehet a szurkolóknak. A Videotonnál sem az ősz második felében látott eredményes focit látjuk, a megszerzett négy pont az ellenfelek erősségét nézve nem éppen hízelgő. Fontos tényező lehet ugyanakkor, hogy az 1-0-s Vidi-sikerrel végződő első felvonás visszavágóját Felcsúton rendezik, amely stadiont valószínűleg még nem lakott be teljesen Horváth Ferenc csapata, így félig idegenbeli számukra is a terep. A     a fehérváriakat tartja sokkal esélyesebbnek a továbbjutásra, ugyanakkor a visszavágó favoritjának a Fradit látják.

Továbbutók
Békéscsaba: 1.16 Kozármisleny: 4.00
Ferencváros: 2.65 Videoton: 1.42
2016-02-09;213
2016-02-10;213
2016-03-02;213