Bajnokok Ligája

Semmi esélye a Juventusnak, ha jól játszunk - Breitner

A korábbi Bayern München-játékos szerint a Bayern, a Real és a Barcelona egy külön kategória.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek egyik legérdekesebb párosítása a Bayern München és a Juventus csatája. A német és az olasz bajnok kedden este feszül egymásnak, először Torinóban, ám a bukmékerek szerint majdnem teljesen lefutott párharcról van szó, a Zebrák továbbjutása ugyanis több, mint háromszoros pénzt fizetne. Hasonlóan vélekedik Paul Breitner is, aki közel tíz évig rúgta a bőrt Bajorországban.

Melyik csapat jut tovább
TippmixPro
Juventus Bayern München
3.10 1.32

"Meg kell mutatnunk a Juventus ellen klasszisunkat, és teljesen biztos vagyok benne, hogy ha sikerül egy normális szintet hoznunk, vagyis jól tudunk játszani, semmi esélye az olaszoknak. Még egy PSG-nek sem lenne, talán egy Barcelonának vagy Real Madridnak. Csak a két spanyol óriás ellen kell 100%-ot nyújtani egy kétmeccses párharcban.

Úgy vélem egyébként, hogy a negyedik legerősebb versenyben lévő csapat PSG. És hogy a Juventust mi különbözteti meg a többi versenyben lévő gárdától? Semmi. Megszoktuk már, hogy olyan csapatok ellen játszunk, amelyek 70 percig védekeznek, kilenc emberrel a tizenhatoson belül. Az olasz futball stílusa sem sokat változott az elmúlt évtizedekben. Ők így tudnak futballozni negyven éve, így tudnak ma is. A 0-0-t védeni, ez a legnagyobb fegyverük" - mondta kissé lesajnálóan a 64 éves ex-futballista.

Az első mérkőzésre kedden este 20:45-től kerül sor, míg a visszavágót március 16-án, Münchenben játsszák a felek.

[2148492] 2016-02-23 20:45:00 Juventus - Bayern Münchenx;