Bundesliga

10 percre félbeszakadt a meccs, a Dortmund besegített Dárdainak

  • hatharom.com

Szokatlan jelenetnek lehettünk szemtanúi a Bundesliga vasárnapi rangadóján, a játékvezető ugyanis 10 percre félbeszakította a mérkőzést, miután kiállította a hazaiak trénerét.

Aubameyang 21 góljával tovább tapad Lewandowskira

A várakozásoknak megfelelően rendkívül feszült hangulatú találkozót hozott a Bundesliga 22. fordulójának rangadója, ahol a Bayer Leverkusen és a Borussia Dortmund csapott össze. A hét sárga lapot hozó mérkőzést Aubameyang 64. minutumban esett találatával a vendég Borussia Dortmund nyerte meg, amely így rendkívül fontos három pontot tudott ismét begyűjteni.

Aubameyang gólja után nem sokkal ritkán látható jelenetet láthatott a nagyérdemű: miután a Dortmund előnybe került, a hazai oldal rendkívül nehezen tudta kordában tartani az indulatait, különösen a vezetőedző Roger Schmidt reklamált vehemensen. Miután a szakvezetőt a játékvezető piros lappal kiállította, a tréner nem volt hajlandó felmenni a lelátóra, így Felix Zwayer bíró furcsa tettre szánta el magát,  ugyanis 10 percre beszüntette a mérkőzést és mindenkit az öltözőbe küldött. Végül lecsillapodtak a kedélyek, de a szünet is már nem állt be változás az eredményt illetően.

[2002284] 2016-02-21 15:30:00 Bayer Leverkusen - Borussia Dortmundx;

A Dortmund győzelmével megerősítette helyét a Bayern München mögött és mivel a Leverkusen ezúttal nem szerzett pontot, a Hertha is megőrizhette harmadik helyét. Dárdai Pál együttese annak ellenére áll még mindig dobogós helyen, hogy 2016-ban még nem tudott bajnoki mérkőzést nyerni, szombaton a Wolfsburg ellen játszottak 1-1-et a berliniek. Dárdaiék hétvégén a Köln otthonába látogatnak, amely szintén nem ígérkezik könnyű 90 percnek.

2016-02-20;54
2016-02-21;54
184845