Sportfogadás

Ezekkel a tippekkel kaszálnánk a hét utolsó napján

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Ajax-Excelsior
Tipp: Ajax -1 (európai hendikep)
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Az Ajax formába lendült, az amszterdami csapat legutóbbi két találkozóját egyaránt 2-1-re megnyerte. Vasárnap viszont többgólos sikert is arathatnak a piros-fehérek, hiszen a bajnokság egyik leggyengébb együttese, az Excelsior látogat az Amszterdam Arénába. A vendégeknek nem megy tavasszal, hat lejátszott bajnokijuk közül egyet sem tudtak megnyerni, pontot csak kettőt szereztek, míg gólt is csak hármat lőttek. Ezzel szemben a hazaiaknak, ahogy fentebb is említettük, jól megy, ráadásul Anwar El-Ghazi is újra belőtte magát Groningnben, avagy kétségünk sincs afelől, hogy a Frank de Boerék újabb magabiztos sikert aratnak.

[1983486] 2016-02-21 14:30:00 Ajax - Excelsiorx;

Rayo Vallecano-Sevilla
Tipp: Sevilla góljai 1.5 felett
Odds:  
1.80 @ Tippmixpro

Rendkívül jó formában van a Sevilla és a Rayo Vallecano is. Előbbi csapat utolsó öt bajnokijából kilenc pontot szerzett úgy, hogy lőttek tizenegy gólt, utóbbi pedig a bajnokságban és az EL-ben is menetel. Impozáns ugyan a haziak teljesítménye, de ne tévesszen meg bennünket, az ellenfelek gyengék voltak, nem éppen olyan betonvédelemmel, mint a Sevilla. Az andalúz csapat kitűnő formája pontokban és gólokban is megmutatkozik. Január 3-a óta nem kaptak ki, az azóta lejátszott 13 meccsen 30-szor találtak be Gameiróék. Ősszel 3-2-re nyert a Sevilla hazai pályán, és szerintünk most egy izgalmas, gólgazdag mérkőzésen elhozzák a három pontot Madridból is.

[2030398] 2016-02-21 12:00:00 Rayo Vallecano - Sevillax;

Atletico Madrid-Villareal
Tipp: 2,5 gól alatt
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Rangadót rendeznek Spanyolorszában, bár könnyen lehet, hogy a Villareal már beletörődött, hogy előrébb nem jutnak és az EL-re figyelnek maximális koncentrációval. Az Atleti és a Villareal védelme a két legjobb (!) a ligában, elől pedig állandóan gondjaik vannak, ezért játszik mindkét csapat viszonylag sok 0-0-át. Nem lenne meglepő, ha ez is gól nélküli döntetlennel zárulna. A Villareal fárdtan érkezik, az Atleti szerdán BL-ezik, két ilyen jó védelemmel adja magát az under. Egymás elleni utolsó 6 meccsen under volt, meglepő lenne ha pont most szakadna meg.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Vasárnap, 14:30 INFO Labdarúgás Ajax-Excelsior Ajax -1 (európai hendikep) 1.45 @ TIPPMIXPRO
Vasárnap, 12:00 INFO Labdarúgás Rayo Vallecano-Sevilla Sevilla góljai 1.5 felett 1.80 @ TIPPMIXPRO
Vasárnap, 20:30 Labdarúgás Atletico Madrid-Villareal 2.5 gól alatt 1.50 @ TIPPMIXPRO
Nyereményszorzó: 3.92