Bajnokok Ligája

Pusztán elméleti esélye maradt a Romának és a Gentnek

A bukik igencsak bőkezűen bántak az oddsokkal, igaz, nem véletlenül, a Real és a Wolfsburg gyakorlatilag továbbjutott.

Melyik csapat jut tovább?
Real Madrid: 1.03 Roma: 13.00
Wolfsburg: 1.08 Gent: 8.00

A Real Madrid kétgólos előnyből várja az AS Roma elleni visszavágót, és bizony egyáltalán nem véletlen, hogy a bukmékereknél bőven 10 feletti szorzóval fogadhatunk a Farkasok továbbjutására. Nem is lehet kérdés a két csapat közötti erőkülönbség, hiszen a spanyolok nem csak több helyzetet dolgoztak ki, a labdabirtoklásban is nyomasztó fölényben voltak. Van bármi esélye a Romának az évszázad csodáját bemutatni? Nos, a történelem szerint nincs.

A Real Madrid ugyanis amikor idegenben kétgólos előnyt szerzett, még soha nem esett ki a Bajnokok Ligájából, ráadásul hazai pályán utoljára a nemzetközi kupában 2011-ben kaptak ki két góllal, akkor a Barcelona elleni elődöntő első mérkőzésén nyertek a katalánok a Nou Campban 2-0-ra.

TippmixPro
  1 x 2
Real Madrid-Roma 1.37 4.80 7.00
Wolfsburg-Gent 1.58 3.80 5.30

80 percig kifejezetten gyenge, ügyetlen játékot bemutatva, az ellenfél által teljesen lefutballozva szenvedett a pályán a belga Gent csapata a Wolfsburg ellen. Ám a belgák két kései góllal ha nem is visszaadták továbbjutási esélyeiket, de legalább kicsit izgalmassá tehetik a visszavágót. Nehéz elképzelni, hogy a tegnap látott Gent Wolfsburgban két gólt szerezzen, a németek annyival jobban játszottak ellenfelküknél. Mi úgy véljük, a német kontrajáték kifizetődő lehet a vélhetően kinyíló vendégekkel szemben, ebben az esetben pedig a hazai győzelemre kínált 1.50-1.70-es szorzó nem is tűnik rossz fogadási lehetőségnek.

2016-03-08;42