Tipp

A Tigrisek legértékesebb gyémántja ismét lecsaphat

  • varin

Ezúttal a Hull City támadójával, Abel Hernándezzel lövetnék egy gólt a Championshipben.

2014-ben klubrekordot jelentő tízmillió fontért szerződtette a Palermótól Abel Hernándezt a Hull City. Az Ékszer becenévre hallgató uruguayi finoman szólva sem szolgálta meg árát, borzasztó szezonnal a háta mögött kipottyant csapatával a Championshipbe. A szurkolóknál természetesen ő volt az egyik bűnbak, vételárából ugyanis alig néhány pennyt tudott törleszteni csupán. A Championshipben viszont már más a helyzet, itt úgy tűnik, megtalálta önmagát a 25 éves támadó.

A szezont ugyan még eltiltással kezdte Hernández, Phil Jones leütéséért, ám ezután megkezdte a góltermelést. 25 bajnokin 16 alkalommal talált be a Championshipben, melyből otthon sikerült elérnie tíz találatot, tizenkét mérkőzésen. Formája lenyűgöző, nem csak az utolsó öt hazai meccsén talált be, de utolsó hat találkozóján hétszer vette be az ellenfelek kapuját.

Hazai pályán amúgy is jól megy a Tigriseknek, ők szerezték a legtöbb pontot, ők lőtték a második legtöbb gólt is. Nem lesz mondjuk sétagalopp a Brighton legyőzése, nekik is jó heteik vannak. Azonban a Hull City idegenben nem éppen hasonlítható össze a Boltonnal, a Brentforddal, a Blackubrnnel vagy a Huddersfielddel.

2-1, 3-1-es végeredményt jósolok (nem véletlenül vittem fel Protipp-be az over 1.5-öt), márpedig ha terveim szerint a hazai csapat betalál kétszer, akkor abból legalább egyet a tizenegyesekért is felelős Abel Hernández jegyez majd.

hatharom.com-tipp: Abel Hernández szerez gólt
Odds: 2.87
Tét: 3/10
Eddig éri meg: 2.50
[1987967] 2016-02-16 20:45:00 Hull City - Brightonx;