Premier League

A MU ismét győzni megy Sunderlandbe

  • hatharom.com

A Vörös Ördögöknek nem okozhat gondot a Fekete Macskák legyőzése szombat kora délután, még idegenben sem.

Győzni megy a MU Sunderlandbe.
A Manchester United szinte kivétel nélkül mindig győzni jár a Stadium of Lightba, hiszen legutóbbi kilenc bajnoki meccséből hetet is meg tudott nyerni Sunderlandben, míg a maradék kettőn legalább az egyik pontot magával vitte. Ezek után, illetve a formák alapján nem meglepő, hogy a szombati mérkőzés favoritjának a Vörös Ördögök számítanak.

Louis van Gaal együttese jó passzban van az utóbbi hetekben, az elmúlt héten majdnem a Stamford Bridge-et is bevették Wayne Rooneyék, azonban a Chelsea a hosszabbításban egalizálni tudott. A gólt leszámítva szinte végig az történt a pályán, amit a United akart, avagy mostanság tényleg nem lehet panasz a manchesteriekre. A szombati meccset tehát jó előjelekkel várja a vendéggárda, ráadásul a sérültek szám sem növekedett, hanem csökkent, vagyis a holland szakvezető gyakorlatilag a legerősebb csapatát tudja harcba dobni.

[1988968] 2016-02-13 13:45:00 Sunderland - Manchester Unitedx

Ami a hazaiakat illeti, a Sunderland együttese ugyan nem nyert az elmúlt héten, de a Fekete Macskáknak a Liverpoolban elért döntetlen közel egy győzelemmel ér fel. Merthogy Sam Allardyce együttese a 81. percben még 0-2-re állt a Vörösökkel szemben, azonban Jermain Defoe vezetésével a piros-fehéreknek sikerült megkaparintaniuk az egyik pontot, ami óriási egy tett egy olyan együttestől, amely az életéért küzd és a játékosai enyhén szólva is frusztráltak. Ugyanakkor ettől az eredménytől összességében nem kell elájulni, hiszen Jürgen Kloppék sincsenek túl jó passzban.

Ráadásul az Anfield Roadon elért remi áldozatokkal járt, a hazaiak angol mestere immáron hét (!) meghatározó játékosára sem számíthat a hétvégén, ami nem túl biztató, főleg, hogy a Fekete Macskák a legutóbbi 26, Manchester United ellen megvívott meccsükből 24-szer nem tudtak nyerni.

Az eddig elhangzottak alapján egyáltalán nem lenne meglepő, ha Louis van Gaal együttese ismét sikeresen járna a Stadium of Lightban és mind a három pontot magával vinné.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Sunderland Döntetlen Manchester United
4.60 3.40 1.75
[1988968] 2016-02-13 13:45:00 Sunderland - Manchester Unitedx;