Tipp

Gyenge ősz után gólparádéval nyithat a Diósgyőr és a Felcsút

  • varin

Ősszel öt gól esett a két csapat mérkőzésén, most három góllal is nyernénk. Gólcsatára fel(csút)!

Semmi nem szól amellett, hogy nem fullad gólparádéba a Diósgyőr felcsúti vendégjátéka, hiszen az NBI -ben ezen két csapat mérkőzésén mindig sok gól esik. A miskolci csapatén átlagosan 2,63, míg a Puskásén 2,84. Előbbinél csak a Békéscsaba találkozóin van több gól, a Puskás azonban listavezető ebben a tekintetben.

Mindkét gárdánál voltak változások a télen, a Puskástól távozott Lencse és Tischler, érkezett azonban például Castillion. A Diósgyőrnél Takács Tamást elengedték és Elek Ákos hazatért Kínából.

Viszonylag gólgazdag felkészülési mérkőzéseket játszottak a felek, a Puskás például a másodosztályú Budaörsnek rúgott hatot, a Diósgyőr pedig 5-4-et játszott a Rabotnickivel, de említhetném az Admira Wacker ellen 3-2-t is.

Tavasszal 3-2-re tudott nyerni hazai pályán a Diósgyőr úgy, hogy szünetben még csak 0-0 volt, de idegenben amúgy is csak két undert játszottak, két félvesztes és öt overes meccs mellett. Én egy-egy gólra mindenképpen számítok a felektől, de a legvalószínűbb forgatókönyv nálam a 2-2. Habár előfordult jó néhány 1-0 vagy 1-1 a Puskástól hazai pályán, az odds nagyon kedvezőnek tűnik, hiszen még két gól esetén is csak félvesztes a tippünk.

hatharom.com-tipp: 2.25 gól felett
Odds: 1.69
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 1.58