Heti műsor

Magyarországon is kitavaszodik!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Olaszországban gyakorlatilag a bajnoki cím a tét szombaton.

A hét rangadói

Szombat este óriási rangadót rendeznek a Serie A-ban, hiszen a Juventus a Napoli együttesét fogadja. A felek hetek óta sorra nyerik bajnoki találkozóikat, avagy mind a két fél bombaformában van. Ennek köszönhetően a bajnoki tabella első két helyezettjéről beszélünk, s mivel már a bajnokság két harmadánál járunk, így amely csapat behúzza a hétvégi derbit, az közelebb kerül az aranyéremhez. Azonban ki merne fogadni egy ilyen mérkőzésen a győztes kilétére, főleg akkor, amikor a gólokban jóval nagyobb érték van? Ha mindkét csapat gólt szerezne, akkor a feltett tétünk 1.80-szorosát kapnánk vissza, ami simán benne van a pakliban, hiszen a felek legutóbbi négy egymás elleni meccsén mind a Juventus, mind a Napoli betalált.

[2060380] 2016-02-13 20:45:00 Juventus - SSC Napolix;

Ha eheti összecsapását is megnyeri a Leicester, akkor tényleg a Premier League első számú bajnokesélyese lesz, merthogy Claudio Ranieriék az Arsenal együtteséhez látogatnak. Londonban nem lesz egyszerű dolga a Rókáknak, na, de ki gondolta volna, hogy az Ágyúsoknál jobb passzban lévő, hazai pályán szinte verhetetlen Manchester City együttesét is könnyedén két vállra fektetik Jamie Vardyék? A Juventus-Napoli meccshez hasonlóan, háromesélyben ezen a találkozón sem éri meg fogadni, hiszen teljesen kiszámíthatatlan, hogy mire mennek egymással a felek. Sokkal inkább megéri arra tenni pénzünket, hogy mindkét csapat betalál - 1.75-szörös szorzót ér jelenleg ez a fogadási lehetőség -, hiszen az Arsenal és a Leicester is kiváló támadópotenciállal rendelkezik, arról nem is beszélve, hogy a felek legutóbbi hat egymás elleni találkozóján ült ez a fogadási opció.

[1988960] 2016-02-14 13:00:00 Arsenal - Leicesterx;

Az utóbbi hetek eredményeinek köszönhetően a Tottenham megelőzte a Manchester City együttesét a Premier League-ben. A londoniak egy egységgel visznek a manchesteriek előtt, avagy igazi hatpontos mérkőzésre kerül sor vasárnap délután az Etihad Stadionban. A hazaiak nincsenek igazán formában, múlt héten a Leicester ellen veszítettek kulcsfontosságú meccset, ráadásul otthoni környezetükben. Ezzel szemben a vendégek zsinórban négy megnyert bajnoki találkozónál tartanak, avagy a formák alapján a Tottenhamnek áll a zászló. Azonban a Spursnek nem igazán megy Manchesterben, legutóbbi öt tétmeccsét rendre elbukta az Etihad Stadionban. Ezek a találkozók ugyanakkor roppant gólgazdagok voltak, csak úgy, mint a felek őszi ütközete, s most is könnyen lehet, hogy sok találatot hoz a felek hétvégi összecsapása. A mérkőzés góljainak száma 2,5 feletti fogadási lehetőségre közel 1.65-szörös szorzón lehet fogadni.

[1988966] 2016-02-14 17:15:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;

Magyarországon is kitavaszodik!

Magyarországon is kitavaszodik!

Kedden és szerdán a Magyar Kupában, míg szombaton az NB I-ben indul be az élet Magyarországon. A kupasorozatban olyan rangadókat rendeznek, mint a Nyíregyháza-Debrecen vagy a Ferencváros-Videoton, míg a bajnokságban a Békéscsaba-Ferencváros és az Újpest-Videoton összecsapásokra lesz érdemes odafigyelni. A hét folyamán ezen találkozókról többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten gyakorlatilag már mindenre lehet fogadni, hiszen az európai bajnokságok többségében rendeznek fordulót. A héten ismét a pályára lép a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Fradi és a Győr, míg a férfiaknál a Veszprém és a Szeged is megkezdi tavaszi hadjáratát a legrangosabb európai kupasorozatban. Az amerikai sportokban, gondolunk itt elsősorban az NHL-re és az NBA-re, óriási dömping lesz, míg csütörtökön újabb fordulót rendeznek a darts Premier League-ben. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!