Premier League

A Chelsea a favorit a vasárnapi rangadón

  • hatharom.com

A Kékek zsinórban negyedik alkalommal győzhetik le a Vörös Ördögöket a Stamford Bridge-dzsen.

A Chelsea a favorit a vasárnapi rangadón.

A Premier League két óriása, a Chelsea és a Manchester United nem éppen úgy teljesít az idei szezonban, ami méltó lenne a klubok hírnevéhez. Ám az utóbbi hetekben mindkét csapat összeszedte magát, avagy egy jó kis mérkőzés kerekedhet ki vasárnap a két ősi rivális csatájából.

A londoni alakulat hét közben csak egy gól nélküli döntetlenre volt képes a Watford otthonában, igaz, nem sok hiányzott ahhoz, hogy Guus Hiddink csapata újfent három pontot szerezzen. Apropó Hiddink, a holland mesterrel sokat változott a hazaiak játéka, pozitív az is, hogy az új edzővel még nem kapott ki a Chelsea. A hétvégi találkozón pedig a legjobbjaival állhat fel a fővárosi alakulat, hiszen a régóta sérült Radamel Falcao és Loic Rémy mellett csak az új igazolás, Alexandre Pato nem vethető be.

[1988952] 2016-02-07 17:00:00 Chelsea - Manchester Unitedx

A Manchester United is jó passzban van, hiszen utolsó négy tétmeccséből hármat is meg tudott nyerni, méghozzá úgy, hogy a rúgott gólok terén is jeleskedtek Louis van Gaal labdarúgói. Korábban ez nem volt jellemző a Vörös Ördögökre, de az elmúlt két találkozójukon hat (!) találatig jutottak, s mindössze egyet kaptak.

Az unalmas játékot tehát parádés váltotta fel, ami annak is köszönhető, hogy a korábbiakkal ellentétben már csak pár játékosára nem számíthat az MU. Igaz, adódik a kérdés: vajon most hány mérkőzésig tart a vendégek jó szériája, hiszen a szezonban többször is volt két-három meccses felvillanása a manchesterieknek.

Összességében tehát mindkét együttes jó formában várja a vasárnap délutáni összecsapást, s noha a vendégek jó pár hellyel előrébb állnak a Premier League-ben, a Chelsea lesz a pályaválasztó, és erősebb játékoskerettel is rendelkezik, mint a Manchester United. Egyébként is a nyomás a vendégeken lesz, avagy véleményünk szerint a Kékeknek minden esélyük megvan arra, hogy zsinórban a negyedik tétmérkőzésüket is behúzzák a Stamford Bridge-dzen a Vörös Ördögök ellen.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Chelsea Döntetlen Manchester United
2.08 3.10 3.60
[1988952] 2016-02-07 17:00:00 Chelsea - Manchester Unitedx;