Premier League

Ki lő gólt a Liverpool-Sunderland meccsen?

  • hatharom.com

A Liverpool és a Sunderland sincs formában, ráadásul a felek legutóbbi három egymás elleni meccsén csak két gól esett.

Ki lő gólt Liverpool-Sunderland meccsen?

A Premier League tabellája alapján a középmezőnyhöz tartozó Liverpoolnak játszi könnyedséggel kellene verni a kieső helyen tanyázó Sunderland együttesét. Azonban a Vörösök enyhén szólva is formán kívül vannak, ami a vendégekről is elmondható, vagyis egy unalmas, gólszegény mérkőzésre van kilátás szombaton az Anfield Roadon.

Noha december végén, illetve január elején nagyon ment Jürgen Klopp együttesének, a liverpooliak a legutóbbi három tétmeccsük egyikén sem tudtak gólt szerezni. A támadójáték tehát erősen dadog a hazaiaknál, ami Philippe Coutinho hiányának köszönhető. A játékmester visszatérése közel van, de vélhetően a német szakvezető még nem nevezi a hétvégi találkozóra Coutinhót, hiszen nem akar kockáztatni. A brazil futballista mellett a szokásoknak megfelelően temérdek hiányzóval kell számolnia a liverpooliaknak. Avagy nem lesz egyszerű feladatuk szombaton Dejan Lovrenéknek, főleg mivel a csapat védekezése is bőven hagy kívánni valót maga után.

[1988953] 2016-02-06 16:00:00 Liverpool - Sunderlandx;

Ami a vendégeket illeti, a Sunderland is pocsék formában van, hiszen a piros-fehérek a Swansea ellen aratott bravúros győzelmet követően mindössze egy pontot tudtak szerezni. Ennek köszönhetően Sam Allardyce együttese már négy pontra van a biztos bennmaradást jelentő 17. helyezett Norwich gárdájától.

A Fekete Macskáknak egyszerűen nem megy a nagy csapatok ellen, de már azon alakulatok ellen sem, amelyek egy picivel is nagyobb játékerőt képviselnek náluk. Ez azért is érdekes, mert Big Sam már hosszú ideje minden fontos játékosára számíthat, avagy adódik a kérdés: a játékosállománnyal vagy a vezetőedzővel van baj Sunderlandben?

Ahogy látható egyik, fél sincs a toppon, pláne a góllövés terén, vagyis az előjelek, illetve az utóbbi évek egymás elleni találkozói - a piros-fehérek legutóbbi három meccsükön gólt sem szereztek, a liverpooliak is csak kétszer találtak be ezen találkozókon - alapján egy roppant unalmas és gyenge mérkőzésre van kilátás. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a felek folytatják hagyományaikat, és ismételten egy gólszegény találkozót játszanának egymás ellen, főleg hogy mind a két együttesnél eredménykényszer van, így csak és kizárólag a három ponttal lennének elégedettek a szakvezetők.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.95 1.65
[1988953] 2016-02-06 16:00:00 Liverpool - Sunderlandx;