Tipp

Újabb laza siker előtt a Juventus

  • Tomihmv

A Zebrák ezúttal Veronában, a Chievo otthonában győzhetnek magabiztosan.

Újabb magabiztos sikert arathat a Juventus.

Chievo-Juventus
hatharom.com-tipp: Juventus -1 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.84
Téterősség: 5/10
Eddig éri meg: 1.75

Bombaformában van a Juventus, hiszen a Zebrák a legutóbbi 11 (!) bajnoki mérkőzésüket nyerték meg zsinórban, és az Olasz Kupában is menetelnek. Az elmúlt héten például Romát fektették két vállra a Serie A-ban, majd hétközben az Inter ellen nyerték meg az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzését 3-0-ra, avagy borítékolható, hogy Massimiliano Allegriék döntőznek majd a sorozatban. Ezzel szemben a Chievo az utóbbi két bajnoki alapján rossz passzban van, hiszen az Empoli ellen csak a szerencséjének köszönhette, hogy az egyik pontot meg tudta kaparintani, majd a Lazio ellen óriási pofonba szaladt bele a sárga-kék társaság.

A veronaiak múlt heti veresége vezéráldozattal járt, hiszen a csapat kapitánya, a legrutinosabb középhátvéd, nem mellékesen a fővárosiak ellen betaláló, Bostjan Cesar a kiállítás sorsára jutott, így a szlovén bekk biztosan nem lép pályára vasárnap, szintúgy, mint a sérült Mariano Izco, Perparim Hetemaj, Alessandro Gamberini, Riccardo Meggiorini és Simone Pepe. A Juvénál Mario Mandzukic és Patrice Evra maródi a kezdőjátékosok közül, de a horvát csatárt könnyedén tudja helyettesíteni az az Álvaro Morata, aki kétszer talált be az Inter ellen, míg a francia szélső nincs túl jó passzban, így nem is baj, hogy helyette Alex Sandro lép pályára.

Mindezek után egyértelmű, hogy perpillanat ég és föld a különbség a felek között, avagy egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Juventus magabiztosan, több góllal nyerne Veronában vasárnap délben.

[2060311] 2016-01-31 12:30:00 Chievo - Juventusx;