Real Madrid

Három nagyágyú is nemet mondott a kispadra Benítez előtt

Ramon Calderon elmondta, a spanyol csupán a negyedik számú kiszemelt volt a Real Madrid kispadjára.

Sok szakértő és szurkoló már abban a pillanatban eltemette Rafa Benítezt, amint kiderült, ő veszi át Carlo Ancelottitól a Real Madrid edzői székét. Végül a kritikusoknak igazuk is lett, a spanyol tréner csupán néhány hónapig irányította a Blancókat, amely időszak alatt a fővárosiak sem különösen jó eredményekkel, sem jó játékkal nemigen tudtak előrukkolni. Ráadásul mint azt a klub korábbi elnökétől, Ramon Calderontól megtudhattuk, Rafa csak a negyedik számú jelölt volt a posztra.

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?
TippmixPro
Barcelona 1.14
Real Madrid 8.00
Atlético Madrid 10.75

"Benítez már attól a pillanattól halálra volt ítélve, hogy besétált az ajtón. Ő csak a negyedik opció volt a Real Madrid kispadjára, elsődlegesen José Mourinhót akarták visszaszerezni az edzői székbe. Miután a portugál nemet mondott, Joachim Löw is kikosarazta a klubot, majd pedig Jürgen Klopp is nemet mondott. Következett az utolsó lehetőség, Benítez, aki annak ellenére került ide, hogy nem is illeszkedik a csapat stílusához.

Zidane kinevezése habár bátor döntés, hiszen nem rendelkezik komoly edzői tapasztalatokkal, ugyanakkor hatalmas futballista volt, tudja, hogy kell kezelni a sztárokat. Ő is játszott igazi világklasszisok között, így nem idegen neki ez a légkör, ráadásul a játékosok is tisztelik, szeretik őt" - nyilatkozta Calderon.

A Real Madrid jól kezdte a Zidane-érát, ám a hétvégi, Betis elleni pontvesztést követően ismételten négy pont lett a lemaradásuk az Atlético Madrid és a Barcelona mögött. Cristiano Ronaldóék hétvégén az Espanyolt fogadják hazai pályán.

2016-01-30;87
2016-01-31;87
2016-02-01;87
185816