Heti műsor

A Manchester United lehet ismét a hét vesztese

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Paul Clementék kiejthetik a Manchester United együttesét az FA Kupából.

A hét rangadói

A Manchester United az elmúlt héten hazai pályán kapott ki a Southampton együttesétől, és most újabb pofonba szaladhatnak bele a Vörös Ördögök. Ezúttal a másodosztályú Derby County teheti nevetség tárgyává Louis van Gaalékat, méghozzá az FA Kupában. Nagyon jól tudjuk, hogy ez az a sorozat, ahol nem igazán számít, hogy mely csapat mely osztályban szerepel, de egyébként is a Kosok a Championship egyik legjobb együttesének számítanak manapság, kispadján pedig az a Paul Clement ül, aki a Chelsea, a PSG és a Real Madridnál is volt másodedző az elmúlt években. Louis van Gaalék teljesítményéből kiindulva - nulla csapatjáték, érthetetlen edzői döntések, formán kívüli játékosok szerepeltetése -, és látva, hogy a harmadosztályú Sheffield United ellen mennyire megszenvedtek az FA Kupa előző körében hazai pályán, simán benne van a pakliban, hogy a Derby legyőzi a Unitedot péntek este. A hazai sikerre 3.70-szeres, míg az 1X-re 1.70-szeres pénzt fizet a    .

[2168562] 2016-01-29 20:55:00 Derby - Manchester Unitedx;

Szombat kora délután óriási rangadót rendeznek a spanyol bajnokságban, hiszen a Barcelona az Atlético Madridot fogadja. Mindkét csapat kiváló formában várja a hétvégi találkozót - amely előtt még mind a katalánok, mind a Matracosok pályára lépnek a Spanyol Kupában -, avagy bármilyen eredmény kikerekedhet a történetből. Ám a felek utóbbi időkben elért egymás elleni eredménye - a csapatok utolsó öt találkozóját zsinórban a Barca nyerte -, illetve annak köszönhetően, hogy a Camp Noúban rendezik a találkozót, a bukmékereknél a Barcelona számít a mérkőzés esélyesének. Lionel Messiékre bő 1.60-szoros szorzót ajánlanak a fogadóirodák, míg az X2 2.30-szoros pénzért fogadható.

[2030370] 2016-01-30 16:00:00 Barcelona - Atlético Madridx;

A milánói városi rangadóknak az elmúlt években koránt sem volt akkora tétje, mint most, hiszen az Inter a bajnoki címért, míg a Milan a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyért harcol, avagy mindkét számára létfontosságú lenne megszerezni a három pontot január utolsó napján. A formák alapján a piros-feketék vannak jobb passzban, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy az elmúlt héten az Inter a Napoli otthonában nyert, s jutott tovább az Olasz Kupában, avagy az önbizalommal Roberto Mancini csapatánál sincs gond. Véleményünk szerint ezek után a mindkét csapat szerez gólt típusú fogadási opcióban van érték, amely lehetőségre nagyjából 1.90-szeres oddson lehet fogadni.

[2060310] 2016-01-31 20:45:00 AC Milan - Interx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a topligák fordulóira és a nemzeti kupasorozatokra érdemes fogadni, na, meg az edzőmérkőzésekre, ahol kiváló szorzókat lehet elkapni. A héten bajnokot avatnak a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, míg az amerikai sportokban, gondolunk itt elsősorban az NHL-re és az NBA-re, óriási dömping lesz. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!