Protipp

Fantasztikusan debütáltak új tippmestereink

Több tippmester, remek találati arány, hatalmas profit - most éri meg igazán felszállni a Protipp-vonatra!

Január közepén beindult a nagyüzem a Protipp rendszerében. Régi négyesünkhöz csatlakozott három új tippmester, ahatharom.com oldaláról már jól ismert Andersson04, Nagelb valamint Noemail. Az immáron szeptetté kiegészült kompánia le is tette névjegyét, sok tippel, rendkívül szép számú profitot termelt a Protippet figyelemmel kísérőknek. Lássuk, mit jelentett ez számokban!

Az elmúlt héten 33 tipp érkezett a rendszerünkbe, melyekből 21 nyertes volt, amely nem kevesebb, mint +20.45 egység profitot jelentett. A legbüszkébbek Andersson04 teljesítményére lehetünk, aki 3/3-mal nyitotta az új érát, de nem lehet okunk panaszra Noemail és nagelb esetében sem, hiszen ők is plusszal zárták az első hetüket.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Optimizmussal tele és immáron hét tippmesterrel vágunk neki tehát a következő hétnek, amely reméljük, hogy hasonló sikereket tartogat majd számunkra. Ha nem akartok lemaradni a legjobb tippekről, iratkozzatok fel a tippmesterek tippjeire, ahol továbbra is minden tippünk ingyenes!