Premier League

Koemanék ismét meglepnék a Vörös Ördögöket

  • hatharom.com

A legutóbbi két Old Traffordbeli látogatása alkalmával a Southampton egyszer sem kapott ki a Manchester Unitedtől.

Koemanék ismét győzelemmel térnének haza az Old Traffordról.

Komoly mérkőzésre van kilátás szombat délután az Old Traffordon, hiszen az utóbbi hetekben magára találó Manchester United a szintén jó formában lévő Southampton együttesét látja vendégül. Az utóbbi években a Szentek rendre megtréfálták a Vörös Ördögöket Manchesterben, amire most is mutatkozik esély.

Annak ellenére, hogy Louis van Gaal együttesének az utóbbi hetekben jönnek az eredmények, a jó játékkal még adósak Wayne Rooneyék. Noha december végéhez képest látható javulás azért a MU produkcióján, nem szabad például elfelejteni azt, hogy a Liverpoolt - vagy például a Sheffield Unitedet - úgy győzték le a manchesteriek, hogy mindössze egyetlen egy valamire való lehetőségük volt, igaz, azt gólra váltották. A maximális lehetőség kihasználástól eltekintve a csapat támadósora nem sok vizet zavar, míg védelme folyamatosan orosz rulettezik, hiszen eddig csak az éppen aktuális ellenfélen múlt, hogy nem tömte ki a Vörös Ördögöket. Jó hír a hazaiak számára, hogy már csak négyen maradnak ki biztosan - Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Michael Carrick - a keretből, míg Bastian Schweinsteiger, Ashley Young és Phil Jones játékára már mutatkozik némi esély.

[1988934] 2016-01-23 16:00:00 Manchester United - Southamptonx

Az óévet pocsékul záró, majd az újat szintén gyengén nyitó Southampton gárdája legutóbbi két tétmérkőzését megnyerte. A Szentek előbb a Watford, majd azt követően a West Brom gárdáját múlta felül hazai pályán, és a piros-fehérek mutatott játéka már-már a csapat tavalyi önmagát idézte, amikor bravúrt bravúrra halmozott.

A jó teljesítmény részben annak köszönhető, hogy Ronald Koeman az utóbbi hetekben gyakorlatilag a komplett kezdőcsapatára számíthat - már csak Jay Rodriguez, Florin Gardos és Maarten Stekelenburg bajlódik sérüléssel -. Na, meg annak, hogy összeállt a csapat, vagyis a védelem betonbiztos, hiszen legutóbbi két bajnokiján gólt sem kapott, ráadásul a szerb karmesternek, Dusan Tadicsnak a kispadról beszállva 20 perc is elég ahhoz, hogy betaláljon vagy fontos gólpasszt osszon ki társainak.

Véleményünk szerint perpillanat egy teljesen háromesélyes mérkőzésre van kilátás az Old Traffordon, amely meccsen úgy véljük, hogy a gólokra éri meg leginkább fogadni. Még pedig kevés találatra, hiszen a Szentek védelme jól zár, míg a Vörös Ördögök támadósora nincs formában, ráadásul a southamptoni csapat házon kívül abszolút nem kockáztat, csak a biztosra játszanak Ronald Koemanék, így pedig jó esély van az "under"-re.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.55 2.20
[1988934] 2016-01-23 16:00:00 Manchester United - Southamptonx;