Heti műsor

Újabb izgalmas hét vár ránk!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Rangadóval kezd a Dortmund.

A hét rangadói

Németországban is véget ért a téli szünet, a héten megkezdődik a Bundesliga tavaszi szezonja. Szombaton rögtön egy rangadóra is sor kerül, hiszen a Mönchengladbach a Dortmund gárdáját fogadja. A felek januári felkészülése egyértelműen a vendégeknek sikerült jobban, igaz, ezen találkozókból messzemenő következtetést kár lenne levonni. A fekete-fehérek hazai pályán amúgy is jól szerepelnek, még a Bayern Münchent is el tudták kapni. Véleményünk szerint a felek élvezetes, támadófocival rukkolnak majd elő, és a hagyományokhoz híven ezúttal is mindkét csapat betalál. Ezen fogadási lehetőségre a     1.50-szeres pénzt kínál.

[2002247] 2016-01-23 18:30:00 Mönchengladbach - Borussia Dortmundx;

Olaszországban két ősi rivális, a Juventus és a Roma feszül egymásnak vasárnap este Torinóban. A felek közül egyértelműen a Zebrák vannak jobb passzban, hiszen hetek óta képtelen hibázni, s már a második helyen állnak a Serie A-ban. Ezzel szemben a Farkasok még a hozható mérkőzéseiket is elbaltázzák, így nem csoda, hogy egyre lejjebb csúsznak a tabellán. A Juve a legutóbbi öt hazai mérkőzését megnyerte a fővárosiak ellen, s a felek jelenlegi formája alapján erre ismételten minden esélye megvan Massimiliano Allegri együttesének. A hazai sikerre közel 1.70-szeres szorzón lehet fogadni.

[2060303] 2016-01-24 20:45:00 Juventus - Romax;

Londoni városi rangadó keretén belül a Premier League 23. fordulójában az Arsenal a Chelsea együttesét fogadja. Amíg az Ágyúsok vezetik a bajnoki tabellát, addig a vendégek közelebb vannak a kieső helyekhez, mint az európai kupaindulást érőkhöz. Ez egyébiránt mindent elárul a felek jelenlegi formájáról, avagy a vasárnapi találkozó esélyese egyértelműen Arséne Wenger együttese. Azonban nagy kérdés, hogy megéri-e nagyjából 1.85-szörös pénzért a hazaiakra fogadni, hiszen attól függetlenül, hogy nem megy a Chelsea-nek, a vendégek játékoskerete erősebb, mint az Ágyúsoké, és előbb vagy utóbb Guus Hiddinkéknek is kijön a lépés.

[1988930] 2016-01-24 17:00:00 Arsenal - Chelseax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten, ahogy már fentebb is említettük, a németeknél is beindul a nagyüzem, míg a többi topligában is rendeznek természetesen fordulót. Férfi kézilabda válogatottunk megkezdi szereplését a lengyelországi Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszában, míg Benedek Tiborék számára vasárnap véget ér a szerbiai kontinensviadal. Az amerikai sportokban, gondolunk itt elsősorban az NFL-re, az NHL-re és az NBA-re, óriási dömping lesz. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve aProtipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!