Premier League

A mumusához látogat az Arsenal

  • hatharom.com

Az Ágyúsok eddigi hét próbálkozásukból mindössze egyszer tudták bevenni Stoke-ot a Premier League-ben.

Giroudékra kemény meccs vár Stoke-ban.

Jó formában lévő csapatok találkoznak a Britannia Stadionban, hiszen a hetedik helyezett Stoke együttese az éllovas Arsenalt látja vendégül. Mivel Mark Hughesék hazai pályán bárkit el tudnak kapni, így abszolút három esélyes a felek vasárnapi ütközete.

Ha szigorúan csak a legutóbbi 15 bajnoki találkozót vesszük alapul, akkor a City a tabella harmadik helyét foglalná el, avagy tényleg jó passzban vannak a Fazekasok. A remeklés főleg annak köszönhető, hogy Hughes mester megtalálta azt a négyest támadószekciójába, amellyel olyan csapatokat is el tudtak kapni, mint a Manchester United, a Manchester City vagy a Chelsea. A tandemből ezúttal viszont kimaradhat Xherdan Shaqiri, aki sérüléssel küzd, helyét viszont Jonathan Walters foglalhatja el, akinek az egyik kedvenc ellenfele az Arsenal, hiszen az ír játékos többször is betalált már az Ágyúsoknak. A Stoke-nak egyébként is ragyogóan megy a fővárosiak ellen a Britannia-ban, hiszen a Premier League-ben eddig hétszer találkozott az észak-londoni gárdával, s mindössze csak egyszer kapott ki.

[1988927] 2016-01-17 17:15:00 Stoke City - Arsenalx

Nem vár tehát könnyű feladat az Arsenalra, de nehezebbet is oldott már meg az idei szezonban, egyébként is, ha az élen akar maradni Arséne Wenger együttese, akkor nincs más választása, nyernie kell Stoke-ban.

Az Ágyúsok egyébiránt jó passzban vannak, legutóbbi 11 tétmeccsükből nyolcat is meg tudtak nyerni. Ez a szám pedig könnyen lehetett volna kilenc is, ha az Anfield Roadon a fővárosiak nem kapnak gólt a 90. percben. Szomorkodásra viszont nincs oka a vendégeknek, hiszen a pazar formájuknak köszönhetően vezetik a bajnokságot, avagy a kulcsjátékosok hiányát is elbírja a csapat. További jó hír a vendég szimpatizánsoknak, hogy az egyik húzóember, a chilei Alexis Sánchez akár már a hétvégi találkozón visszatérhet, avagy még acélosabb lehet Arséne Wenger együttese.

Az eddigiek fényében összességében azon a véleményen vagyunk, hogy egy nagyon kemény, teljesen háromesélyes, kiváló mérkőzésre van kilátás. Amely ütközet vélhetően nem a gólokról, hanem a küzdelemről szólhat majd, vagyis nagy esély van arra, hogy maximum két találat születik vasárnap a Britannia Stadionban.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.75 1.85
[1988927] 2016-01-17 17:15:00 Stoke City - Arsenalx;