Premier League

Jön az újabb értékelhetetlen meccs a Vörös Ördögöktől?

  • hatharom.com

Gyakorlatilag borítékolható, hogy bűnrossz meccset játszik egymás ellen a Newcastle és a Manchester United.

Ismét szenvedhet a United. - Fotó: caughtoffside.com

A Newcastle és a Manchester United legutóbbi két egymás elleni találkozója roppant unalmasra és eseménytelenre sikeredett, gólt is csak egyet láthattak ezen meccsekre kilátogató szurkolók. Most is valami hasonlóra van kilátás, hiszen egyik gárda sem sziporkázik.

Noha az elmúlt két tétmérkőzésüket megnyerték a Vörös Ördögök, a gárda játéka bőven hagy kívánnivalót maga után. A szombati FA Kupa mérkőzésen például mindössze csak a 93. percben megítélt, s Wayne Rooney által gólra váltott büntetővel múlták felül harmadosztályú riválisukat. Pedig a Sheffield United semmit nem mutatott, egy valamire való együttes szétkapta volna a piros-fehéreket, főleg úgy, hogy Nigel Adkinst, a kiscsapat mesterét abszolút nem érdekelte a mérkőzés, a 64. percben például az egy szem támadóját is lehívta a pályáról. Ha a Pengések nem minden idegszálukkal a feljutásra fókuszálnának, simán nyerhettek volna az Old Traffordon.

[1988916] 2016-01-12 20:45:00 Newcastle United - Manchester Unitedx

Pocsék formában van tehát a United, a gondokat pedig tovább súlyosbítja, hogy Bastian Schweinsteiger kidőlt sérülés miatt, így kedden már nyolc játékosára - a német mellett Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Nick Powell, Morgan Schneiderlin, Ashley Young és Phil Jones is maródi - nem számíthat a holland tréner.

Louis van Gaal kollégája, Steve McClaren sincs könnyebb helyzetben, hiszen a Szarkák 11 (!) meghatározó játékosa nem áll az angol mester rendelkezésére a hétközi mérkőzésen. Ez még mondjuk csak a kisebbik gond, ami még jobban aggasztó, az a csapat formája...

A Newcastle a legutóbbi öt mérkőzésén nem tudott nyerni, pontot is csak egyet szerzett, sőt gólt is csak egyet rúgott, azt is a tök utolsó Aston Villa ellen. A fekete-fehérek játéka kilátástalan, ráadásul Alekszandr Mitrovics is egyre többet foglalkozik a bírókkal, ami rányomja a bélyegét a csapat eredményességére.

Ami leszűrhető, hogy a felek hátul viszonylag stabilak, viszont az előre játékkal komoly problémák vannak mindkét oldalon. Mindezek után simán benne van a meccsben, hogy az őszi, Old Traffordbeli találkozóhoz hasonlóan a St. James' Parkban rendezendő ütközet sem hoz gólt. Azonban a 2,5-nél kevesebb találatban van az igazi érték, hiszen így még két találat is belefér az üdvösséghez, a bukmékerek pedig még erre az opcióra is kecsegtető szorzót kínálnak.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.65 2.00
[1988916] 2016-01-12 20:45:00 Newcastle United - Manchester Unitedx;