Real Madrid

Őrültség volt Zidane-t kinevezni - Hitzfeld

A legendás német szakember szerint ismételten rossz döntést hoztak a Blancóknál.

Rafa Benítez hétfői kirúgása, majd Zinedine Zidane edzővé kinevezése óta számtalan véleményt olvashattunk a témában, ám legtöbben egyetértenek abban, hogy óriási kockázat kinevezni a francia aranylabdás futballistát a csapat élére. Több médium szerint Florentino Pérez a Barcelona és Josep Guardiola sikerét szeretné meglovagolni, hiszen a katalán riválisnak is bejött, hogy egy tapasztalatlan, játékosként legendává vált edzőt neveznek ki a csapat élére.

A váltásról Ottmar Hitzfeld is kifejtette a véleményét, márpedig ha valakinek, akkor a többszörös Bajnokok Ligája-győztes német mesternek hihetünk: "Zidane-nek ez olyan, mintha megnyerte volna a lottót, hiszen a világ egyik legnagyobb klubjának kispadját nyerte meg. Viszont ez egy őrült, érthetetlen döntés, mert semmilyen tapasztalata nincs még, kizárólag a játékosként megszerzett nevéből él. Edzői tapasztalat nélkül kapta meg a világ legjobb játékosait" - nyilatkozta a Blicknek a jelenleg munka nélkül lévő 66 éves szakember.

Hogy jó döntés volt-e Zizou kinevezése, azt úgyis az idő dönti majd el, ám amellett, hogy mi is szkeptikusak vagyunk, a legtöbb fórumon úgy vélekedtek, Zidane-nak nem kellett volna elfogadnia a felkérést.

A francia klasszis először a Deportivo La Coruna ellen ül majd a Real kispadján. A fővárosiakra 1.15-szörös oddson fogadhatunk a    -n.

2016-01-09;87
2016-01-10;87
185816