Sportfogadás

Martina csodagólja és a Szentek gálája kétezerszeres oddsot ért

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor az ember saját csapata szenzációs győzelmével még pénzt is nyer.

Fantasztikus mérkőzésen, rég látott remek játékkal győzte le a Southampton a Boxing Dayen az Arsenal együttesét. A 4-0-s siker legszebb mozzanata egyértelműen a curacaói hátvéd, Cuco Martina nevéhez fűződik, aki alighanem élete legnagyobb gólját ragasztotta Petr Cech kapujába. De van olyan ember a földkerekségen, aki hitt benne, hogy éppen Martina első góljával veri majd a Soton az Arsenalt 4-0-ra? Úgy tűnik, igen.

Stuart Mayes, a 34 éves Southampton-fanatikus ugyanis a mérkőzés előtti iszogatásban eldöntötte, márpedig kedvencei 4-0-ra fognak nyerni, az első gólt pedig Martina lövi. "Amint behúztam az első gólszerzős részét a fogadásnak, még csak mosolyogtunk, de amikor közeledett a 4-0, akkor mindannyian megőrültünk a kocsmában" - mesélte Mayes, aki azt követően fogadott Martina góljára, hogy meglátta, először fog kezdeni a Premier Ligában a 26 éves játékos

"Amikor 3-0-nál Long eltalálta a kapufát, majd nem sokkal később Tadic passzából betalált, nem hittem a szememnek. Azt hiszem, utána én voltam az egyetlen, aki imádkozott, hogy több gólt már ne lőjünk. Nagyon örülök a nyereménynek, mert korábban csak 30-40 fontokat nyertem, de most felújíthatom a konyhámat. Természetesen rendesen megünnepeltük a nyereményt, főleg mivel tegnap volt a születésnapom".

Mint azt a fogadóiroda szóvivője elmondta, nem Mayes egyfontos tétje volt a legnagyobb, másvalaki ugyanerre az opcióra két fontot is rááldozott, ráadásul 19-en is eltalálták a 4-0-s végeredményt 101-szeres oddsért, köztük egy 50 fontos tét is nyert.

[1988886] 2015-12-26 20:45:00 Southampton - Arsenalx;