Sportfogadás

Kombival indítjuk a hetet

  • hatharom.com

Noha javában dúl a készülődés a szilveszteri partyra, azért mi még feladtunk egy kombit az év bulija előtt.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hételeji szelvényüket, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

West Ham-Southampton
Tipp: Southampton
Odds:
2.20 @ Tippmixpro

A West Ham a kiváló rajtja után beleszürkült a Premier League mezőnyébe, legutóbbi nyolc találkozójukon nem tudtak nyerni a Kalapácsosok, zsinórban az utolsó öt meccsük pedig döntetlenre végződött. Ezzel szemben úgy tűnik, hogy a Southampton kimászott a gödörből, hiszen a hat meccsen át tartó nyeretlenségi sorozatukat szombaton lezárták, méghozzá az Arsenal felett aratott kiütéses győzelemmel. Ronald Koemanék ráadásul mindezt úgy érték el, hogy néhány kulcsjátékost sikerült többé-kevésbé pihentetniük, avagy jó esélyekkel várják a hétfői mérkőzést. A felek legutóbbi londoni találkozóját a déliek nyerték, avagy minden jel arra mutat, hogy a Southampton ismét beveszi az Upton Parkot.

[1988899] 2015-12-28 18:30:00 West Ham United - Southamptonx;

Adrian Lewis-Andrew Gilding
Tipp: Lewis
Odds: 
1.10 @ Tippmixpro

Az angol Andrew Gilding legutóbb keresztbe tett nekünk, de nem adjuk fel, most újra ellene fogadunk, ezúttal azonban már a kétszeres világbajnok Adrian Lewis-zal veretjük. Az angol klasszis nagy formában kezdte a tornát, Gilding viszont egy gyenge színvonalú meccsen tudott továbbjutni. Tavaly a World Matchplayen találkoztak, akkor Lewis egy brutális, 10-0-ás verést osztott ki, ennyire sima most aligha lesz, de bombameglepetés lenne, ha Gilding négy szettet tudna fogni...

Denver Broncos-Cincinnati Bengals
Tipp: Denver Broncos
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A semmiből komoly problémába került a Denver, hiszen a Kansas City 9-es győzelmi szériája azt eredményezi, Alex Smithék ott loholnak a Broncos nyakában. Raádásul a Denver még matematikailag be sem jutott a rájátszásba, az egyik meccsüket mindenképpen be kell húzniuk, de ha pihenni szeretnének a rájátszás első körében, akkor mindkettőt. Valószínűleg ez a mérkőzés hivatott dönteni a bye weekről, márpedig nem hisszük, hogy AJ McCarronnal komoly esélye lenne a Mile High-on a Bengalsnak.

A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Hétfő, 18:30 INFO West Ham-Southampton Southampton 2.20 @ TippmixPro
Hétfő, 21:00 Adrian Lewis-Andrew Gilding Lewis 1.10 @ TippmixPro
Kedd, 02:30 Denver Broncos-Cincinnati Bengals Denver Broncos 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,30