Premier League

A MU vagy a Chelsea lábal ki a gödörből?

  • hatharom.com

Óriási rangadóval indul a hét a Premier League-ben, hiszen az Old Traffordon összecsap a Manchester United és a Chelsea.

Talpra áll-e a Manchester United?

Óriási presztízs, hatalmas tét, fantasztikus mérkőzés, kiváló csapatok. Korábban ezek a jelzők jellemezték a Manchester United-Chelsea találkozót, hétfőn azonban az a kérdés, hogy mely csapat lábal ki a gödörből, és kezdi meg a felzárkózást.

A Vörös Ördögökre ráférne már a győzelem, hiszen a legutóbbi hét tétmeccsükön nem tudtak nyerni, sőt zsinórban az utolsó négy találkozójukat rendre elbukták. Ami annak fényében meglepő, hogy a Wolfsburg, a Bournemouth, a Norwich és a Stoke négyessel találkoztak, avagy egyáltalán nem legyőzhetetlen ellenfelekkel. Ennek is köszönhető, hogy Louis van Gaalék a hatodik helyre csúsztak vissza a Premier League táblázatán, s mindössze a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg az újonc Watford együttesét.

Noha a csapatot igen komoly sérüléshullám övezte az elmúlt hetekben, hétfőn biztosan már csak Luke Shaw, Antonio Valencia és Marcos Rojo marad ki, míg Matteo Darmian és Jesse Lingard játékára nagy esély mutatkozik. Avagy a holland szakvezető hosszú hetek után egy igen ütős csapatot küldhet pályára, amely könnyen lehet, hogy végre győzelmet zsebelhet be, hiszen a Chelsea sincs túl jó passzban.

[1988894] 2015-12-28 18:30:00 Manchester United - Chelseax

Noha úgy tűnt, hogy a Sunderland ellen aratott sikerrel áttört egy gát a londoniaknál, szombaton a vendégek bebizonyították, hogy tulajdonképp semmi sem változott. Pedig ezúttal már Guus Hiddink ült a kispadon, a Chelsea mégis mindössze 2-2-es döntetlenre volt jó hazai pályán az újonc Watford ellen, méghozzá úgy, hogy a londoniaknak kellett kaparniuk az ikszért. Igaz, a Kékek végül megnyerhették volna a találkozót, ha Oscar a mérkőzés hajrájában nem csúszik el a jogosan megítélt tizenegyes végrehajtásakor.

A találkozó egyébiránt vezéráldozattal járt, hiszen a két gólt szerző, az utóbbi hetekben magára találó Diego Costa megkapta ötödik sárga lapját, így eltiltás miatt kihagyja a hétfői találkozót. Szintúgy, mint Radamel Falcao és Eden Hazard, amely játékosok sérüléssel küzdenek. Mindezek után nem lesz könnyű dolga a Kékeknek az Old Traffordon.

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy már egyik csapat sem hibázhat, ha eredményt akar elérni a Premier League-ben. A Chelsea-nek már így is óriási a lemaradása az élbolyhoz, viszont a negyedik hely még éppen lőtávolon belül van, míg a manchesterieknek lassan két számjegyű ponthátránya lesz az éllovassal szemben. Ennek köszönhetően mindkét félnek csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a hétfőn, ami véleményünk szerint igen komolyan rányomja majd a bélyegét a találkozóra. Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy nem számíthatunk sok gólra, sokkal inkább a küzdelem dominálhat majd, főleg úgy, hogy a hazaiak otthoni környezetükben roppant gólszegény meccseket játszanak, míg a vendégek gólzsákja nem léphet pályára. Mindezek után szerintünk a legjövedelmezőbb fogadási lehetőség a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt lehet.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.60 2.05
[1988894] 2015-12-28 18:30:00 Manchester United - Chelseax;
2015-12-28;47
2015-12-29;47
2015-12-30;47