Premier League

Javításra készül a City

  • hatharom.com

Hétfői, Arsenal elleni botlását a Sunderland ellen javíthatja ki a Manchester City.

Javításra készülnek Agüeroék.

Nem sikerült Manuel Pellegrini csapatának a hétfő esti, Arsenal ellen megvívott rangadója, az Égszínkékek könnyűnek találtattak, s végül 2-1-re kikaptak. Ennek köszönhetően már hatpontos a lemaradásuk az éllovas Leicester City mögött, de szombaton szerintünk kijavítják a hét eleji botlásukat, és a Rókák után erednek.

Mindezt arra alapozzuk, hogy a hazaiaknál immáron csak Samir Nasri marad ki sérülés miatt, avagy visszatér a csapat kapitánya, Vincent Kompany, akinek köszönhetően újra stabil lehet a City védekezése. Ez már nagyon ráférne a csapatra, hiszen a belga nélkül lejátszott nyolc meccsen 14 gólt kaptak az Égszínkékek, ráadásul egy találkozót sem tudtak úgy lehozni, hogy ne kaptak volna minimum egy találatot. Ha pedig stabil lesz a manchesteriek védekezése, akkor alighanem behúzzák a találkozót, hiszen elöl jól teljesítenek, köszönhetően például Kevin De Bruyne remeklésének.

[1988884] 2015-12-26 16:00:00 Manchester City - Sunderlandx

Ami a vendégeket illeti, a Sunderland az utóbbi hetekben megtorpant, Sam Allardyce érkezésével jött lendület egyértelműen alábbhagyott. A Fekete Macskák az utolsó három meccsükön rendre kikaptak. A fő gond a csapat védekezésében van, mivel az ellenfelek pikk-pakk átrohantak a piros-fehéreken. Ennek köszönhetően a hírek szerint Allardyce a Manchester City ellen új formációban küldi pályára alakulatát, hiszen a korábban négy, öt védő helyett ezúttal mindössze hármat küld pályára. Ez nem biztos, hogy nyerő lesz a roppant gyors Égszínkékek ellen, sőt szerintünk öngyilkosság, de mit tud csinálni Allardyce, ha temérdek hiányzóval - Sebastian Larsson, Lee Cattermole, Adam Matthews, Younes Kaboul, Jack Rodwell - kell számolnia?

Mindezek után úgy véljük, hogy a hazai pályán játszó, jóval erősebb és jobb formában lévő Manchester City, a korábbi évekhez hasonlóan magabiztosan, legalább két góllal legyőzi a Sunderland együttesét.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 Döntetlen Sunderland +1
1.50 4.00 3.90
[1988884] 2015-12-26 16:00:00 Manchester City - Sunderlandx;
2015-12-26;47