Premier League

Hiddink ismét bemutatkozik a Stamford Bridge-en

  • hatharom.com

Hosszú idő után zsinórban második bajnoki mérkőzését nyerheti meg a Chelsea.

Hiddink győzelemmel debütálhat ismét a Stamford Bridge-en. - Fotó: nuevoestadio.com

A Chelsea múlt heti, Sunderland elleni mérkőzése bebizonyította, hogy a Kékek legnagyobb problémája José Mourinho volt az idei szezonban. A Fekete Macskák ellen a megbízott páros, Steve Holland és Eddie Newton által irányított londoni alakulat tökéletes ellentéte volt a szezonbéli korábbi önmagának, hiszen simán nyert a piros-fehérek ellen. A Kékek játéka már-már az elmúlt idénybelit idézte, amikor a Chelsea játszi könnyedséggel nyerte a Premier League-mérkőzéseit.

A sikerben nagy szerepe volt Pedrónak, aki újra élvezte a futballt, gólt szerzett, s gyakorlatilag nem volt rossz megoldása, hasonlóan Oscarhoz, aki szintúgy betalált, s nem mellesleg pazarul forgatta csapatát. Az pedig, hogy a középpálya kreatív játékosainak ennyire ment, nem egy rossz előjel a Kékek szombati találkozóját megelőzően, ahogyan az sem, hogy a Leicester ellen sérülést szenvedő Eden Hazard a hétvégén már leülhet a kispadra. A belga mellett pedig egy új arc is felfedezhető lesz a kispadon, hiszen ez lesz az első hivatalos mérkőzése Guus Hiddinknek, miután visszatért a Stamford Bridge-re.

[1988882] 2015-12-26 16:00:00 Chelsea - Watfordx

Nem lesz viszont egyszerű dolga a fővárosiaknak, hiszen szombati ellenfelük, a Watford az utóbbi hetekben alaposan megtáltosodott. Az újonc együttes nagyon stabilan teljesít az élvonalban, Quique Sánchez Flores kiválóan összerakta csapata védekezését. Ezt jól jelzi, hogy a sárga-feketék legutóbbi három meccsükön gólt sem kaptak, így nem meglepő, hogy az utolsó négy bajnoki mérkőzésüket rendre behúzták, múlt héten például a Liverpoolt győzték le 3-0-ra (!) hazai pályán.

A Lódarazsak tehát összességében bőven jobb formában vannak, mint a londoniak, akikre egyébiránt kereken 10 pontot vertek rá 17 forduló alatt. Azonban az tény, hogy a Chelsea jóval nagyobb játékerőt képvisel, ráadásul úgy látszik, hogy a csapat körül megoldódtak a problémák. A Watfordnak egyébként nem megy a fővárosiak ellen, hiszen a felek legutóbbi hat egymás elleni találkozóját rendre a Kékek nyertek. Ezen kívül biztosak vagyunk benne, hogy a hazai játékosok 110 százalékon pörögnek majd, hogy Hiddink mester sikerrel mutatkozzon be a nagyérdeműnek, avagy véleményünk szerint a Chelsea győzelemmel köszönti szurkolóit karácsonykor.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Chelsea Döntetlen Watford
1.40 4.50 7.00
[1988882] 2015-12-26 16:00:00 Chelsea - Watfordx;
2015-12-26;47