Serie A

A Juventus igazgatója szerint az Inter a Scudetto favoritja

Hiába az Öreg Hölgy a Serie A legjobb formában lévő csapata, a Zebrák embere szerint az Inter esélyei a legjobbak.

Január 6-án, vízkeresztkor folytatódnak csak az olasz bajnokság küzdelmei, így a csapatok jól megérdemelt pihenőjüket töltik ezekben a napokban. Az elmúlt 17 forduló bőséggel tartogatott izgalmakat és meglepetést, az élmezőny is rendkívül szoros. Jelenleg az első öt csapat négy ponton belül van, így nem túlzás azt állítani, tényleg bárki lehet bajnok.

Melyik csapat nyeri a Serie A-t?
TippmixPro
Juventus 2.20
Napoli 2.40
Internazionale 7.25
Roma 13.25
Fiorentina 21.00

A fogadóirodáknál jelenleg az Juventus a favorit, amely utolsó hét bajnoki mérkőzését megnyerte és a kezdeti botladozások után mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában meggyőzően menetel. A Zebrák sorsolása ráadásul nem is tűnik nehéznek, hiszen következő három ellenfelük a Verona, a Sampdoria és az Udinese lesz.

Meglepő módon a listavezető Intert csak a harmadik helyen találjuk a bukiknál, pedig még maga a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marrotta is úgy nyilatkozott, ők a legesélyesebbek: "Az Intert kell legyőzni, ők a legerősebbek. Mancini nagyon jól ismeri a csapatát, igencsak masszív gárdát hozott össze, amelyben nincsenek igazán nagy sztárok, de rendkívül egységes. Úgy vélem, négyes versenyfutás lesz a Fiorentina, a Napoli, a Juventus és az Inter között."

Marrotta beszélt a mai modern futballban uralkodó állapotokról is, amellyel a legnagyobb problémának azt tartja, hogy túlságosan felgyorsult. "A mai labdarúgásban túl hamar dőlnek el a dolgok, túl gyorsan, túl nagy változások történnek. Néhány negatív eredmény és a vezetőséget, az edzőt már eltávolítanák, az újságok krízisről beszélnek, a szurkolók pedig támogatás helyett csak kritizálnak. Mi is megszenvedtünk a bajnokság elején, de a türelem kifizetődő volt, Allegri visszavezette a csapatot az élmezőnybe. Nagyon erős csapatunk van, nem hiszem, hogy januárban különösebben sokat költenénk majd átigazolásokra" - fejezte be mondandóját Marrotta.

2016-01-05;55
2016-01-06;55
186871