Sportfogadás

Még megsokszoroznánk pénzünket karácsony előtt

  • hatharom.com

Noha javában dúl a készülődés karácsonyra, azért mi még feladtunk egy kombit a hét közepén.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Lokeren-Anderlecht
Tipp: Anderlecht
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

A belga bajnoki listavezető Gent és a negyedik pozícióban tanyázó Anderlecht között perpillanat hat pont van, azonban a lila-fehérek egy meccsel kevesebbet játszottak, amit szerdán, a Lokeren ellen pótolnak. A brüsszeliek könnyedén megfelezhetik a hátrányukat az éllovassal szemben, hiszen az utóbbi hetekben pazar formában vannak, simán továbbjutottak az Európai Liga egyik halálcsoportjának titulált J jelű négyesből, míg vasárnap 4-1-re (!) nyertek a Bruges otthonában. A Lokeren alapvetően gyengébb képességű gárda, mint az Anderlecht, ráadásul a csapat két sikert követően megtorpanni látszik, mivel az utóbbi két ütközetén már csak döntetlenekre volt képes. A felek legutóbbi hat meccséből ötször a fővárosiak nyertek, ezt a statisztikát ilyen előjelek után véleményünk szerint tovább javítják a brüsszeliek.

[1979949] 2015-12-23 20:30:00 Lokeren - Anderlechtx;

Andrew Gilding-Gervyn Price
Tipp: Price
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Javában zajlik a PDC darts-világbajnokság, szerdán teljessé válik a legjobb 32 mezőnye. A két játékos közül Andrew Gilding a kiemelt, de ő sem tartozik a favoritok közé, sőt, mint látható már az első fordulós meccsén sem favorit. Ez köszönhető annak, hogy inkább a szezon első felében ment neki a játék, az ősszel szinte minden komolyabb tornáról lemaradt, csak a World Grand Prix-n tudott elindulni, de ott is tükörsima vereséget szenvedett. Ezzel szemben a rögbisből lett dartsos, Gervyn Price az Eb-n és a Players Championship nagydöntőjében is ott volt, mindkét alkalommal jól játszott, és nagy csatára kényszerítette top 10-es ellenfeleit. Egyértelműen a walesit tartjuk a favoritnak, az egyetlen egymás elleni meccsüket is Price nyerte.

Pescara-Modena
Tipp: Pescara
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Két, egykoron szebb napokat is megélt csapat találkozik szerda este az olasz másodosztályú bajnokságban. Egyértelműen a hazaiak a találkozó esélyesei, hiszen jobb formában vannak, ráadásul a sárga-kékek idegenben igen gyatrán szerepelnek. A Modena az utolsó négy bajnokiját elveszítette, és mindössze két pontot szerzett az egész idényben, tehát inkább csak hazai pályán vitézkednek. Ezzel szemben a Pescara már húsz egységet is gyűjtött hazai pályán és egyértelműen a feljutás a cél a csapatnál. Az elmúlt három találkozásuk alkalmával a Pescara kétszer is legyőzte hazai pályán ellenfelét, és most is hazai győzelmet várunk a jobb formában lévő vendéglátóktól.

[2086839] 2015-12-23 20:30:00 Pescara - Modenax;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 20:30 INFO Lokeren-Anderlecht Anderlecht 1.80 @ TippmixPro
Szerda, 20:00 Andrew Gilding-Gervyn Price Price 1.65 @ TippmixPro
Szerda, 20:30 INFO Pescara-Modena Pescara 1.65 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,90