Premier League

Nehéz meccs vár a Liverpoolra

  • hatharom.com

Jürgen Kloppék a jó formában lévő Watford együtteséhez látogatnak a hét utolsó napján.

Nehéz meccs vár a Liverpoolra vasárnap.

A Southampton ellen aratott kiütéses győzelme után pocsék formába került a Liverpool, hiszen a Vörösök a legutóbbi három találkozójukon nem tudtak nyerni, gólt is csak kettőt szereztek. Múlt héten a West Bromwich ellen például csak a 96. percben tudtak egyenlíteni Jürgen Kloppék.

Az eredmények egyértelműen a 'Pool előre játéka miatt nem jönnek, ami enyhén szólva is meglepő, hiszen rég volt ilyen kevés sérültje - Joseph Gomez, Danny Ings, Daniel Sturridge, Dejan Lovren, James Milner, Jon Flanagan - a német mesternek, főleg, ami a csatárokat illeti, mivel már Philippe Coutinho is visszatért. A védelem pedig kora őszi önmagát idézi, hibák egymás hegyén-hátán, avagy tényleg gödörben vannak a vendégek.

[1988878] 2015-12-20 14:30:00 Watford - Liverpoolx

Mindezek után megállapítható, hogy vasárnap sem vár könnyű menet Kloppékra, ám nem csak azért, mert nem megy nekik, hanem ezért is, mert a Watford az egész szezonban kiválóan teljesít, újonc létére speciel az élmezőnyhöz tartozik. A Lódarazsak azonban csak most lendültek bele igazán, hiszen a legutóbbi három találkozójukat zsinórban megnyerték.

Ez főként annak köszönhető, hogy Quique Flores mester manapság mindenkire számíthat, vasárnap is az alapemberek közül csak Sebastian Prödl és Valon Behrami játéka kérdéses, de a legutóbbi hírek szerint mindkét focista pályára tud lépni a Liverpool ellen. Avagy a lehető legjobb összeállításában futhat ki a Watford a Vicarage Roadra a hét utolsó napján, ami nem egy rossz ómen a hazaiak számára.

Összességében egy roppant küzdelmes, ugyanakkor a támadófutballt előtérbe helyező mérkőzésre van kilátás, amelyen, ha a felek hozzák valós tudásukat, akkor simán benne van a pakliban, hogy mind a két csapat betaláljon.

Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.80 1.80
[1988878] 2015-12-20 14:30:00 Watford - Liverpoolx;