Premier League

Talpra áll-e az MU?

  • hatharom.com

A Vörös Ördögökre papíron könnyű ellenfél vár, igaz, ezt a múlt héten is elmondtuk.

Rooneyékra csak papíron vár könnyű meccs.

Igen mély gödörben van a Manchester United, hiszen a legutóbbi öt tétmérkőzésen nem tudott nyerni, ennek köszönhetően pedig kiesett a Bajnokok Ligájából, míg a Premier League-ben már hat pont a lemaradása az éllovas Leicester Cityvel szemben.

Mindezek után nem csoda, hogy inog a kispad Louis van Gaal alatt, és sokan már a holland távozásáért kiáltanak. Azonban van Gaal mentségére szóljon, hogy az utóbbi hetekben temérdek játékosára nem számíthatott, szombaton viszont már jó páran visszatérnek. Wayne Rooney játéka szinte biztosra vehető, az angol válogatott támadó kilábalt sérüléséből és a kezdőcsapatban találhatja magát. A csapatkapitány visszatérése pedig komoly lökést adhat a Unitednak, méghozzá akkorát, hogy a vörös-feketék akár át is léphetnek a Norwich együttesén.

[1988873] 2015-12-19 16:00:00 Manchester United - Norwich Cityx

Merthogy a Norwich sincs a topon, a Kanárik legutóbbi 10 tétmeccsükből, mindössze egyet tudtak megnyerni, ennek köszönhetően pedig a 18., kieső helyen tanyáznak az angol élvonalban.

A zöld-sárgák bukdácsolása a hátsó alakzat szerencsétlenkedésének köszönhető, hiszen Alex Neil tanítványai meccsenként átlagban közel két gólt kapnak. Igaz, az mindenképp megsüvegelendő, hogy az utóbbi hetekben a nagy csapatok közül senki sem tudta megszórni a Norwichot, hiszen a Manchester City kétszer, míg a Chelsea és az Arsenal egyszer, egyszer vette be a Kanárik kapuját. A gárda előre játéka sem tündököl igazán, a húszból mindössze öt gárda lőtt kevesebb gólt a Citynél a Premier League-ben. A vendégeknél ráadásul két alapember, Matthew Jarvis és Andre Wisdom is kihagyja a találkozót, avagy nem lesz egyszerű Alex Neilék dolga szombaton.

Összességében úgy véljük, hogy a manchesteri sikerre nagy esély mutatkozik, ugyanakkor ki mer bízni jelenleg a Vörös Ördögökben? Mi nem, ezért is fogadunk gólokra, méghozzá kevésre, hiszen az eredménykényszer és a felek jelenlegi formája egyértelműen ezt vetíti elő, na, meg amellett sem szabad elmenni, hogy messze a hazaiak kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban, és a csapatok támadóinak produkciói finoman szólva is hagynak kívánni valót maguk után.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
2,5 alatt 2,5 felett
1.80 1.80
[1988873] 2015-12-19 16:00:00 Manchester United - Norwich Cityx;