Premier League

Gera volt csapata ellen javíthat a Liverpool

  • hatharom.com

Jürgen Kloppék a West Bromwich ellen térhetnek vissza a helyes útra.

Coutinho visszatérését követően győzelemre vezetheti a Liverpoolt.

Az elmúlt héten hatalmas meglepetést okozott a Liverpool, mivel a sérülésekkel tizedelt Newcastle otthonában simán, 2-0-ra kapott ki a Premier League-ben. A Vörösök a vereségüknek köszönhetően hátrébb csúsztak a tabellán, azonban vasárnap javíthatnak.

Csütörtökön a Sion otthonában kiharcolták a továbbjutást az Európa Ligában Jürgen Kloppék, sőt, a gól nélküli döntetlennek köszönhetően megnyerték csoportjukat. A szükséges egyetlen pontot pedig egy alaposan felforgatott, tartalékos csapattal érték el a liverpooliak, avagy a kulcsjátékosok kipihenték magukat, vagyis felfrissülve várják a vasárnapi bajnoki találkozót.

Ez nem egy rossz ómen az Anfield Roadon rendezendő ütközet előtt, na, meg az sem, hogy Philippe Coutinho felépült sérüléséből, és Svájcban már bő 30 percet játszott, míg a hétvégén kezdő lesz. Szintúgy, mint Roberto Firmino, avagy ismét összeállhat a brazil duó, amely, amikor legutóbb kezdő volt, a 'Pool 4-1-re nyert a City otthonában. Daniel Sturridge viszont ismét megsérült, pont akkor, amikor a támadó ismét formába lendült, ám így is egy olyan kezdőt küldhet pályára a német szakvezető, amelynek nem okozhat gondot a WBA legyőzése.

[1988864] 2015-12-13 17:00:00 Liverpool - West Bromwich Albionx

Merthogy a birminghami alakulat nem örvend valami jó formának, hiszen a kék-fehérek legutóbbi öt meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, igaz, meglehetősen nehéz volt a sorsolása Tony Puliséknak mostanság, hiszen rendre élcsapatokkal játszottak, azonban bőven lett volna lehetőségük több pontot gyűjteniük.

Vasárnap egyértelműen nem vár könnyed meccs a kék-fehérekre, hiszen a korábbi ellenfelekhez képest a Liverpool sem piskóta, főleg mióta a Vörösek edzőváltáson estek át, vagyis, ha nem működik tökéletesen a vendégek védekezése, akkor könnyedén bajba kerülhetnek. Erre pedig mutatkozik esély, hiszen a nagyok ellen rendre kaptak egy, de inkább két gólt a birminghamiek, házon kívül pedig nem túl acélosak, főleg, ha az Anfield Roadra kell látogatniuk.

A felek közül perpillanat egyértelműen a Vörösek vannak jobb formában, hazai környezetükben játszanak, és lényegesen nagyobb játékerőt képviselnek, mint a WBA. Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy Jürgen Kloppék megnyerik vasárnapi összecsapásukat és tovább tapadnak az élbolyra.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen West Brom
1.40 4.15 8.00
[1988864] 2015-12-13 17:00:00 Liverpool - West Bromwich Albionx;