BL

Ez a Manchester United nem elég jó - Allofs

Van Gaal külső körülményeket emlegetett, Allofs viszont hatalmas sikerről és az ellenfél gyengeségéről beszélt.

Kedden este fantasztikusan jó és fordulatos meccset játszott egymással a Wolfsburg és a Manchester United. Az angoloknak nyerniük kellett volna Németországban, hogy kiharcolják a legjobb 16 közé jutást, ám Louis van Gaal csapata idén sokadszorra is gyengébbik arcát mutatta. A kiesést követően a Vörös Ördögök az Európa Ligában folytathatják, ám ez aligha vigasztalja Martialékat, hiszen megvolt az esélyük nyerni Wolfsburgban is.

"Őrült egy meccs volt, mindkét csapatnak temérdek helyzete adódott. Hiába szereztük meg a vezetést, két percre rá jött a válaszuk. Ugyanígy a meccs végén, amikor kiegyenlítettünk, rá két percre megszerezték a győztes gólt. Megvolt az esélyünk, harcoltunk, úgy hiszem, ennél többet nem tehettünk a továbbjutásért" - nyilatkozta Van Gaal.

A holland mester nem átallott külső körülményeket is hibáztatni a kiesésért: "Most már mondhatják, hogy favoritok voltunk a csoportban, de az igazság azt mutatja, hogy kiegyenlített, szoros kvartett volt, melyet az eredmények is mutatnak. Szoros győzelmek, szoros vereségek, de sajnos nagyon sokat számított az első, eindhoveni találkozó, amikor is a bírók nem éppen nekünk kedveztek. De egy ilyen kiegyenlített csoportban nem csoda, hogy nüanszokon múlik minden."

188453

A másik oldalon érthető volt a hatalmas öröm, hiszen a VFL először jutott a legjobb 16 közé. Mint azt Klaus Allofs sportigazgató elmondta, megérdemelten nyerték meg a csoportot: "A szezon elején mindenki azt gondolta, a Manchester United simán behúzza a csoportot, mert ők a legjobb csapat. Azonban az elmúlt hetekben megmutatták, egyszerűen nem elég erősek, mi pedig éltünk a lehetőséggel. Az első találkozón is veszítettünk bár, de nagyon küzdelmes meccs volt. Különleges érzés, hogy egy ekkora csapatot ütöttünk ki".

A Wolfsburg tehát csoportelsőként várhatja a Bajnokok Ligája hétfői sorsolását, míg a Manchester United rögtön az Európa Liga egyik favoritjává vált a bukiknál. Mi azonban óva intenénk mindenkit a United 9-szeres szorzójától a végső sikerre, aligha fogják ugyanis igazán komolyan venni a második számú kupasorozatot.

[2088240] 2015-12-08 20:45:00 Wolfsburg - Manchester Unitedx;
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert