Sportfogadás

Íme, az utolsó BL-kombink 2015-re!

  • hatharom.com

Az idei esztendő utolsó Bajnokok Ligája kombijával jelentkezünk. A szelvényünk három meccset tartalmaz.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójára is, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Sevilla-Juventus
Tipp: Döntetlen
Odds:
3.20 @ Tippmixpro

A Juventus bombaformában, míg a Sevilla felemás teljesítménnyel a háta mögött várja a felek keddi összecsapását. Azonban a Zebráknak elég a döntetlen ahhoz, hogy megnyerjék csoportjukat, míg a spanyoloknak már mindegy, hiszen kiestek és az Európa Ligás helyezéshez nyerniük kell, de nagy kérdés, hogy a szezonban eddig bukdácsoló andalúzoknak szükségük van-e ismételten a második számú európai kupasorozatra. A piros-fehéreknek rengeteg a hiányzó, míg a Juvénál a hétvégi rangadó miatt rotálás várható, avagy nem lennénk meglepődve ha egy békés, barátságos döntetlennel búcsúznának a felek a Bajnokok Ligája csoportkörétől.

[2088265] 2015-12-08 20:45:00 Sevilla - Juventusx;

Real Madrid-Malmö
Tipp: Real Madrid -2 (európai hendikep)
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A Real Madrid a "kupakudarc" után a Getafét simán bedarálta, márpedig mostani ellenfelük sem lesz sokkal komolyabb. A meccsnek ugyan nincs tétje a spanyolok szempontjából, hiszen a csoportelsőség már biztos, de szerintünk most abban a stádiumban vannak a Blancók, hogy vissza kell nyerniük a szurkolók kegyeit. A Malmö nagyon tartalékos lesz, legveszélyesebb játékosuk, Rosenberg sem játszik. 5-6 gólt is el tudunk képzelni a két csapat között.

[2088229] 2015-12-08 20:45:00 Real Madrid - Malmo FFx;

Dinamo Kijev-Maccabi
Tipp: Dinamo Kijev -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

A Kijev már Izraelben is 2-0-ra tudott nyerni és most is remek formában vannak. Hétvégén egy hatost lőttek a Zaporizhia otthonában és a Porto ellen is nyertek idegenben, emiatt is vannak most ilyen kedvező helyzetben. Sorsuk a saját kezükben van, a Maccabi már rég befejezte a BL-t, pont nélkül, egy rúgott góllal állnak és így is esnek ki. Mivel a Kijev győzelemmel biztosan továbbmegy, nem követik majd el azt a hibát, hogy a gyengécske Maccabit nem ütik ki magabiztosan.

[2088204] 2015-12-09 20:45:00 Dinamo Kijev - Maccabi Tel-Avivx;
A hatharom.com BL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Sevilla-Juventus Döntetlen 3.20 @ TippmixPro
Kedd, 20:45 INFO Real Madrid-Malmö Real Madrid -2 (európai hendikep) 1.60 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Dinamo Kijev-Maccabi Dinamo Kijev -1 (európai hendikep) 1.45 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 7,42
A Bajnokok Ligája utolsó fordulójára most igazán megéri tippelni, ugyanis 5 Samsung Galaxy Tablet kerül szétosztásra ingyenes tippjátékunkon!
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert