Bajnokok Ligája

Rooney-ék nélkül pokoli nehéz lesz a MU dolga

A keddi játéknapon akadnak izgalmas találkozók, ám nem minden csapat állhat ki legjobbjaival.

Utolsó játékhetéhez érkeztek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, szerda késő estére már csak 16 csapat marad életben. Hogy kiknek kell nyerni kedden és kiknek szerdán, arról ITT, illetve ITT olvashattok. Most lássuk, mely játékosok nem léphetnek pályára sérülés vagy eltiltás miatt.

TippmixPro
  1 x 2
Real Madrid-Malmö 1.08 10.00 18.00
PSG-Sahtar Donyeck 1.42 4.50 6.50
PSV-CSZKA Moszkva 1.75 3.60 4.30
Wolfsburg-Manchester United 2.30 3.25 2.95
Benfica-Atlético Madrid 3.50 3.05 2.15
Galatasaray-Astana 1.50 4.00 6.10
Sevilla-Juventus 2.47 3.20 2.75
Manchester City-Mönchengladbach 1.65 3.90 4.60

Az immáron csoportgyőztes Real Madridnál továbbra is a védelemben akadnak hiányzók, Sergio Ramos, Raphael Varane és Dani Carvajal is kihagyják a mérkőzést, ennél is nagyobb gondban van viszont a Malmö, amelynek amúgy is pontot kéne szereznie a Bernabeúban. A svéd topcsapat Bengtsson, Rosenberg, Molins, Wiland és Azinovic játékára sem számíthat, így igazi csoda lenne, ha megúszná a Malmö 3-4 gól alatt.

A Sahtar sorsa saját kezében van, ha nyernek Párizsban, megvan a harmadik hely. Malisev és Gladkij nem lesz az ukránoknál, míg Verratti, Van der Wiel és Pastore a párizsi csapat hiányzói.

188445

Kötelező nyernie a PSV-nek a CSZKA Moszkva ellen, hiszen ha elbuknak a hollandok, nem jutnak tovább. Narsingh, Lestienne, Willems és Koch sérültek, Arias pedig eltiltott a Philips-gyári csapatnál, míg Vaszilij Berezuckij, Senyikov és Jeremenko hiányzik majd a vendégeknél.

Óriási gondban van a Manchester United, amely csapatnak egy pont is kevés lehet Wolfsburgban. Louis van Gaal ráadásul Shaw, Rojo, Phil Jones, Herrera és Valencia mellett Schneiderlin és Wayne Rooney játékára sem számíthat, míg a németeknél úgy tűnik, nem lesz hiányzó.

188453

A csoportelsőségről dönthet a Benfica-Atlético Madrid, melyen a hazaiaknak Semedo, Luisao, Salvio és Silvio Pereira nélkül kell legalább egy pontot szerezniük a Jackson Martinezt és Thiagót nélkülöző Atlético Madrid ellen.

Az Astana győzelmi reményekkel és teljes kerettel utazik Isztambulba, ahol győzniük kéne a harmadik helyhez. Ez azonban még úgy is lehetetlen küldetésnek tűnik, hogy a törököknél Denayer és Hamit Altintop sem lesz.

188461

A gyengélkedő Sevilla Beto, Nico Parjea, Daniel Carrico, Andreolli és Kakuta nélkül fogadja a Juventust, ahol Hernanes eltiltás miatt fog hiányozni, míg Padoin és Asamoah sérültek. Kérdőjeles játékosok mindkét oldalon vannak, Tremoulians, Banega, Khedira és Caceres sorsa a mérkőzés előtti órákban dől el.

Csoportgyőzelemért lép pályára a Manchester City a Gladbach ellen. Teszik mindezt az angolok Sergio Aguero, Yaya Touré, Kompany, Zabaleta és Nasri nélkül. Míg a hétvégén a Bayern Münchent kiütő németeknél Schultz, Stranzl, Dominguez, Herrman és Hahn fognak hiányozni.

188469
2015-12-08;42
A Bajnokok Ligája utolsó fordulójára most igazán megéri tippelni, ugyanis 5 Samsung Galaxy Tablet kerül szétosztásra ingyenes tippjátékunkon!
ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert